Επίθεση με βιτριόλι: Οι νέες αποκαλύψεις, το σκίτσο και τα κρίσιμα στοπ-καρέ

Επίθεση με βιτριόλι: Οι νέες αποκαλύψεις, το σκίτσο και τα κρίσιμα στοπ-καρέ

Οι Αρχές έχουν στην διάθεσή τους εικόνες από κλειστά κυκλώματα και σε κάποια από αυτά έχουν εντοπίσει γυναίκες που η φιγούρα τους ταιριάζει αρκετά στην περιγραφή που έχει δώσει το θύμα.

Συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό της γυναίκας που ευθύνεται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.

Οι Αρχές έχουν στην διάθεσή τους εικόνες από κλειστά κυκλώματα και σε κάποια από αυτά έχουν εντοπίσει γυναίκες που η φιγούρα τους ταιριάζει αρκετά στην περιγραφή που έχει δώσει το θύμα.

Στην Ασφάλεια έχουν σχηματίσει μία εικόνα με έναν βασικό κύκλο 5 υπόπτων γυναικών από το πολύ στενό περιβάλλον της 34χρονης που είχαν κίνητρο για να πραγματοποιήσουν μία τόσο σκληρή επίθεση.

Η κατάθεση που έχει δώσει η 34χρονη αλλά και τα λίγα λόγια που έχει μοιραστεί με τους αστυνομικούς τις προηγούμενες ημέρες δεν έχουν βοηθήσει πολύ. Τη Δευτέρα θα την επισκεφτούν ξανά στο Θριάσιο για νέα κατάθεση.

Οι αστυνομικοί έχουν πάντως λάβει πάρει πλήθος καταθέσεων από το ευρύτερο συγγενικό, φιλικό και επαγγελματικό της περιβάλλον και συμπληρωματικές καταθέσεις, και έχουν σχηματίσει μία ικανή εικόνα για γεγονότα και πρόσωπα και στους τρεις αυτούς “πυλώνες” της ζωής της που θα μπορούσαν να είχαν κίνητρο.

Το Σάββατο ή το αργότερο την Δευτέρα αναμένουν κάποιες απαντήσεις σε τεχνικό επίπεδο που ενδεχομένως θα τους οδηγήσουν σε ακόμα πιο στοχευμένη αναζήτηση υπόπτων. Πιο συγκεκριμένα, έχουν ζητηθεί και αναμένονται οι απαντήσεις για τα στίγματα της κινητής τηλεφωνίας στην Καλλιθέα, στο συγκεκριμένο σημείο και στις επίμαχες ώρες.

Σημειώνεται ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα η μαυροφορεμένη λεπτή γυναίκα, μετρίου αναστήματος, που πραγματοποίησε την επίθεση, πέρα από την μάσκα και το σκουφί, να προσπάθησε αρκετά να αλλοιώσει χαρακτηριστικά της που θα την πρόδιδαν.

Μάλιστα, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρχει ηθικός αυτουργός πίσω από τον σχεδιασμό και την εκτέλεση της επίθεσης.

Σκίτσο της δράστιδας έχει στα χέρια της η Αστυνομία

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους ακόμη ένα σκίτσο της δράστριας, όπως διαμορφώθηκε από μαρτυρίες που έχουν συλλεχθεί. Ένας οδηγός ταξί φέρεται να περιέγραψε τη γυναίκα που μετέφερε στο σημείο, με τις περιγραφές να δείχνουν ότι πρόκειται για τη γυναίκα που αναζητείται.

Οι Αρχές εντόπισαν τον ταξιτζή από την πινακίδα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν προσήλθε ο ίδιος στις Αρχές. Ο ταξιτζής είπε πως η συγκεκριμένη γυναίκα τον σταμάτησε στο Παγκράτι και του είπε ότι ο προορισμός της ήταν η Θησέως.

Ο οδηγός έδωσε μια περιγραφή, η οποία ήταν πολύ κοντά στην πρώτη περιγραφή που έδωσε και η ίδια η 34χρονη γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα