Επίθεση με βιτριόλι – Ιωάννα: “Δεν είχα προβλήματα. Θέλω να μάθω γιατί με κατέστρεψε”

Επίθεση με βιτριόλι – Ιωάννα: “Δεν είχα προβλήματα. Θέλω να μάθω γιατί με κατέστρεψε”

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνανθρώπους μου, που μου έχουν σταθεί με τις ευχές τους και παίρνω μέσα από αυτές δύναμη και κουράγιο..", δήλωσε η Ιωάννα

Η Ιωάννα στην πρώτη της συνέντευξη, μετά την εγκληματική επίθεση εναντίον της, στο βρετανικό πόρταλ “newstimes“, μιλά, μέσω του δικηγόρου της, δημόσια για τη στιγμή της επίθεσης, ενώ εξηγεί ότι με την γυναίκα που κατηγορείται δεν ήταν φίλες και ότι τον συγκεκριμένο άνδρα δεν τον είχε συναντήσει ποτέ στη ζωή της.

Για το περιστατικό η Ιωάννα δήλωσε δια του δικηγόρου της: “Την ώρα που πήγαινα στην εργασία μου, έχοντας μπει στην είσοδο της πολυκατοικίας και ενώ περίμενα το ασανσέρ για να ανέβω στο όροφο που εργάζομαι, εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου μια γυναίκα, η οποία φορούσε μάσκα και χωρίς να μου μιλήσει, μου πέταξε μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού στο πρόσωπο. Άρχισα να τρέχω προς την έξοδο και πήγα απευθείας στο φαρμακείο που βρισκόταν απέναντι, όπου μου δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Το μόνο που αισθανόμουν εκείνη την στιγμή ήταν αφόρητος πόνος και ότι καιγόμουν. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ποιος προέβη σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη σε βάρος μου ακριβώς, διότι δεν είχα με κανέναν προβλήματα”.

Ενώ σχετικά με το μήνυμα που θέλει να στείλει στη γυναίκα που της επιτέθηκε, η Ιωάννα απαντά: “Το μόνο πράγμα που θέλω είναι να μου πει γιατί μου κατέστρεψε τη ζωή”. Ακόμη, ευχαριστεί όλους όσοι της στέλνουν ευχές για ανάρρωση, καθώς, όπως λέει, παίρνει δύναμη, κουράγιο και θάρρος να αντέξει όλα όσα της έχουν συμβεί.

Τέλος,η Ιωάννα στέλνει ένα μήνυμα προς όλους όσοι την στηρίζουν το τελευταίο, δύσκολο διάστημα:“Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνανθρώπους μου, που μου έχουν σταθεί με τις ευχές τους και παίρνω μέσα από αυτές δύναμη και κουράγιο για να αντέξω όλο αυτό που μου συνέβη. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς μου, οι οποίοι πέραν των άλλων με στηρίζουν ψυχολογικά, ώστε να μπορέσω να ξεπεράσω αυτήν την δυσκολία. Όσον αφορά την κατηγορούμενη, το μόνο που θα ήθελα να μου πει για ποιόν λόγο κατέστρεψε ολοκληρωτικά τη ζωή μου”

Στο “φως” νέες σημειώσεις της 35χρονης που μιλούν για δεύτερο άντρα

Νέα στοιχεία και σημειώσεις της φερόμενης δράστιδας ρίχνουν περισσότερο φως στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα. Οι σημειώσεις της 35χρονης κατηγορούμενης, οι οποίες βρέθηκαν στο διαμέρισμά της, μετά τη σύλληψή της, είναι ακατάληπτες: Δεν βγάζουν νόημα κατά την Αστυνομία, ενώ φαίνεται να κρύβουν μυστικά που δεν έχουν αποκρυπτογραφηθεί. Στις σημείωσεις της μάλιστα υπάρχουν φράσεις που παραπέμπουν στην ύπαρξη και ενός δεύτερου άνδρα, εκτός από τον 40χρονο.

Σε ρεπορτάζ του το Mega αποκάλυψε τις νέες σημειώσεις της φερόμενης δράστιδας που περιήλθαν στα χέρια των αστυνομικών, οι οποίες μάλιστα έχουν η καθεμία και από έναν τίτλο.

Με αυτόν πορεύομαι. Ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει, κάποια του κολλάει, αλλά δεν κάνει κάτι. Έχουν κρατήσεις τα χαρτιά του. Θα μεσολαβήσει άλλος άντρας, θα το μάθει και θα γίνει κολλιτσίδα μου. Μετά θα “ρολάρει” και θα χωρίσουμε κάποια στιγμή» αναφέρει.

Είναι η εποχή που η 35χρονη ανταλλάσσει μηνύματα με την άτυχη Ιωάννα. Μέσα στο σπίτι της, οι τηλεγραφικές χειρόγραφες σημειώσεις για τον 40χρονο με τον οποίο είχαν ερωτικές σχέσεις συνεχίζονται.

Σκέφτεται κάποια πράγματα, εγώ θα κάνω αλλαγές και θα απομακρυνθώ. Λόγω απόστασης, πεσμένος συναισθηματικά. Θα αντιμετωπίσει θέμα υγείας μαμά. Εκεί που θέλει να με δει, μπλοκάρει. Αδελφός θα φύγει από δουλειά. Θα κάνω ερωτικό κρεβάτι με άλλον από το παρελθόν και ένας έρωτας επιπόλαιος, μεγαλύτερός μου, ανάσα που εργασιακά επεκτείνεται. Θα θυμηθώ και και θα σου θυμώσω και τον στείλω. Μετά από τρεις ημέρες μου έρχεται κάτι. Είναι δύσκολο διάστημα. Θα περάσει. Θα αγχωθεί στο ερωτικό κομμάτι και στα λεφτά του” γράφει μεταξύ άλλων.

“Έπεσα από τα σύννεφα για το περιστατικό“, δήλωσε στενή φίλη της 35χρονης στην Αστυνομία. Άίσθηση προκαλεί το παρακάτω απόσπασμα από τις σημειώσεις της κατηγορούμενης:

Δύο ραντεβού με δύο άντρες. Ξαπλωμένη κρεβάτι. Είχαμε δεμένη σχέση αγχωμένη. Θα βρω φως, η στεναχώρια θα φύγει. Με το μυαλό που πηγαίνει στο κακό, κόβω ελπίδες. Πρέπει να προσέχω τις φίλες μου… Με έχει κουράσει όμως. Έρχεται ο (αναφέρει ένα ανδρικό όνομα) ξαφνικά. Είναι εγωιστής όμως. Για να ανάψει κερί στην εκκλησία στο Θεό, να με βοηθήσει έχω τύχη, βρέθηκε κλαδί στο φλιτζάνι” αναφέρει σε άλλες σημειώσεις της.

Σημειώνεται ότι η 35χρονη προαυλίζεται μόνη της στις φυλακές λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό. Το συμβούλιο των φυλακών είναι εκείνο που θα αποφασίσει εάν τελικά θα εργαστεί είτε στη βιβλιοθήκη, είτε στην καφετέρια, όπως έχει ζητήσει.

Μέχρι στιγμής την έχει επισκεφθεί μόνο ο αδερφός της για να της πάει κάποια προσωπικά της αντικείμενα. Ακόμη γνωρίζουμε ότι επικοινωνεί πολύ συχνά με τον δικηγόρο της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα