Συνθήματα για Κουφοντίνα στο γραφείο της Κεραμέως

Συνθήματα για Κουφοντίνα στο γραφείο της Κεραμέως
Νίκη Κεραμέως Eurokinissi

Αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν επίθεση στο πολιτικό γραφείο της κ. Κεραμέως στο Χαλάνδρι και έγραψαν στους τοίχους συνθήματα υπέρ του Κουφοντίνα και κατά του νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. "Δεν πτοούμαστε, δεν εκβιαζόμαστε", έγραψε μέσω του Twitter η Νίκη Κεραμέως.

Επίθεση στο πολιτικό γραφείο της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές το βράδυ της Δευτέρας 22/2.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αντιεξουσιαστές έφτασαν στο πολιτικό γραφείο της κ. Κεραμέως στο Χαλάνδρι και έγραψαν στους τοίχους συνθήματα υπέρ του Κουφοντίνα και κατά του νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Επίσης, πέταξαν τρικάκια. Για το περιστατικό έχει γίνει ανάρτηση κειμένου και σχετική ανάληψη ευθύνης σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα άγνωστοι πραγματοποίησαν επίθεση στα γραφεία του Action 24 για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

“Αποψινή επίθεση στο πολιτικό μου γραφείο. Δεν πτοούμαστε, δεν εκβιαζόμαστε. Προχωράμε στις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η παιδεία μας, η χώρα μας”, έγραψε μέσω του Twitter η υπουργός Παιδείας, αναρτώντας παράλληλα φωτογραφίες από τα συνθήματα που έγραψαν οι αντιεξουσιαστές.

Σε ανακοίνωση για το συμβάν προχώρησε ο Κυβερνητικός Εκπροσώπος Χρήστος Ταραντίλης.

“Τραμπούκοι έγραψαν συνθήματα στο γραφείο της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως υπέρ του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα κι εναντίον του νόμου για την φύλαξη των ΑΕΙ από έκνομες δραστηριότητες. Είναι η δεύτερη φορά σε λίγες μέρες που το γραφείο της Υπουργού γίνεται στόχος. Ας γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται τη Δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Αυτό κάνει κι αυτό θα συνεχίσει να κάνει”, τόνισε ο κ. Ταραντίλης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα