Έρχεται η νέα Αστυνομική Διεύθυνση Ασφάλειας δυτικής Αττικής

Έρχεται η νέα Αστυνομική Διεύθυνση Ασφάλειας δυτικής Αττικής

Αποκαλυπτήρια για το νέο αστυνομικό τμήμα Φυλής που θα στεγάσει νέες υπηρεσίες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Εγκαινιάζεται στις 31 Ιανουαρίου. Τι δήλωσε από το υπουργείο Παιδείας, ο δήμαρχος Γιώργος Παππούς

Της Μίκας Κοντορούση

Αποκαλύψεις σχετικά με το νέο αστυνομικό τμήμα στο δήμο Φυλής που θα στεγάσει τη νέα Αστυνομική Διεύθυνση Ασφάλειας δυτικής Αττικής έκανε από το υπουργείο Παιδείας, ο δήμαρχος του ομώνυμου δήμου, Γιώργος Παππούς.

ADVERTISING

Προσκεκλημένος σε κατ’ ιδίαν συνάντηση έντεκα δημάρχων από τη δυτική Αττική (απουσία δημάρχου Χαϊδαρίου) με τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου με επίκεντρο τη συγχώνευση των ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά, ο ίδιος δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι στις 31 Ιανουαρίου εγκαινιάζεται η νέα Διεύθυνση Ασφάλειας δυτικής Αττικής.

Συγκεκριμένα, σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το αίσθημα ασφάλειας στην περιοχή, αλλά και την πρόσφατη επιστολή μαθητών στον πρωθυπουργό που ανέφεραν ότι φοβούνται ακόμη και μεταβούν στο σχολείο τους για μάθημα, ο Γιώργος Παππούς απάντησε: «Η απάντηση στο τι έχουμε κάνει και τι πρόκειται να κάνουμε είναι αυτή. Ότι παρέχουμε κτίριο στο δήμο Φυλής που θα στεγάσει τη νέα Διεύθυνση Ασφάλειας δυτικής Αττικής. Στο νέο αστυνομικό τμήμα θα στεγαστούν υπηρεσίες, όπως Δίωξη Ναρκωτικών και ΟΠΚΕ».

Την ίδια στιγμή, συμπλήρωσε ότι με πρωτοβουλία του δήμου παραχωρούνται στη νέα Διεύθυνση και άρα, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, οκτώ υπερσύγχρονα τζιπ.

SHARE:

24Media Network