Εξάρχεια: Νέα "καταδρομική" επέμβαση εναντίον εμπόρων ναρκωτικών

Εξάρχεια: Νέα "καταδρομική" επέμβαση εναντίον εμπόρων ναρκωτικών

"Παρέμβαση" κατά των "μαφιών" των Εξαρχείων πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας ομάδα 60 αναρχικών - Αναφέρουν πως οι ναρκέμποροι ήταν οπλισμένοι με μαχαίρια

Με ανάρτηση στον ιστότοπο των αντιεξουσιαστών athens.indymedia, αναρχικοί αναλαμβάνουν την ευθύνη για την επίθεση, όπως γράφουν, εναντίον εμπόρων ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων το βράδυ της Τρίτης.

Στη σχετική ανακοίνωση που δεν υπογράφεται από κάποια ομάδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

"Την Δευτέρα 30/4 το βράδυ, περίπου 60 σύντροφοι και συντρόφισσες έκαναν καταδρομική επέμβαση στην πλατεία ενάντια στις μαφίες που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την απελευθερωμένη ζώνη των Εξαρχείων.

Μετά από τις δηλώσεις που έκαναν τύπου «πάμε στα Εξάρχεια γιατί οι μπάτσοι εκεί κυνηγάνε μόνο τους αναρχικούς και μας αφήνουν ήσυχους», τις απόπειρες βιασμού, τις επιθέσεις σε κόσμο, τα σπασίματα, τις κλοπές, αποφασίστηκε πως πρέπει να αντιμετωπιστούν και να εκδιωχτούν από την περιοχή

Η προσπάθεια εκδίωξης των μαφιόζων ξεκίνησε από την Βαλτετσίου, μέσα στην πλατεία που εκδιωχτήκαν 4-5 γνωστοί dealers. Ακολούθως εκδιώχθηκαν άλλοι 2 dealers από Θεμιστοκλέους, άλλοι 3 στον πεζόδρομο πάνω από την Τσαμαδού και άλλοι 2 στην Καλλιδρομίου.

Όπου χρειάστηκε ασκήθηκε σωματική βία γιατί οι περισσότεροι από τους ναρκεμπόρους ήταν οπλισμένοι με μαχαίρια, ο ένας κιόλας τόλμησε να το βγάλει και απείλησε τους/τις συντρόφους/συντρόφισσες.

Συνολικά κάηκαν όλα τα τσιγαράδικα και το εμπόρευμα τους και 60 γραμμάρια φούντα όπως και τα τετράδια που σημείωναν τις αγοροπωλησίες τους. Επίσης ανάμεσα στα τσιγάρα βρέθηκαν και έτοιμες ιατρικές συνταγές για ναρκωτικά χάπια.

Αυτή ήταν μια πρώτη απάντηση σε όσους έχουν μεταφέρει και καλύπτουν τις μαφίες στην περιοχή των Εξαρχείων για να δρουν και επιτίθενται ανεξέλεγκτα με σκοπό την (εκ νέου) υποβάθμιση της περιοχής για να κερδοσκοπήσουν οι ιδιοκτήτες με το airbnb, όπως και όσοι τρίβουν προκαταβολικά τα χέρια τους, ενώ φαντασιώνονται τα υπερκέρδη με την υποτιθέμενη κατασκευή του «σταθμού του μετρό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εξάρχεια
SHARE: