Εύβοια: Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου βούτηξε στο κενό

Εύβοια: Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου βούτηξε στο κενό

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 43χρονος στην Εύβοια. Αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα

Συγκλονίζει η αυτοκτονία του 43χρονου ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου BEL AIR HOTEL, ο οποίος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του λόγω των μεγάλων οικονομικών και ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Το θλιβερό γεγονός σημειώθηκε χθες (5/1) στις 18.30 το απόγευμα στην Νέα Αρτάκη.

Ο 43χρονος βρισκόταν στο ξενοδοχείο που διατηρούσε και χωρίς να γίνει αντιληπτός από την οικογένεια του, ανέβηκε στην ταράτσα και χωρίς να το σκεφτεί βούτηξε στο κενό, βάζοντας τέλος στην ζωή του.

Τον αυτόχειρα βρήκε νεκρό ο αδερφός του, ο οποίος σε κατάσταση σοκ, ειδοποίησε το ασθενοφόρο και την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το σημείωμα του 43χρονου άνδρα, στο οποίο εξηγεί τους λόγους της αυτοκτονίας του και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviazoom, αναφέρει τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια ( όπως χρέη στην εφορία κ.λ.π.), τα ψυχολογικά και προσωπικά προβλήματα που ήρθαν με τον καιρό, αναφέροντας μέσα στο σημείωμα και λεπτομέρειες που ερευνά η αστυνομία.

Η αυτοκτονία του 43χρονου άνδρα βύθισε σε πένθος την σύζυγο του, τον αδερφό του με τον οποίο συνεργάζονταν στο ξενοδοχείο, τους γονείς του και ολόκληρη την Εύβοια, μιας και ο 43χρονος επιχειρηματίας ήταν ιδιαίτερα πασίγνωστος σε όλο τον Νομό.

(Πηγή:eviazoom.gr)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

periferia

SHARE:

24Media Network