Facebook: Συνεχίζει να κατεβάζει φωτογραφίες των φωτορεπόρτερ από την πορεία για τον Κουφοντίνα

Facebook: Συνεχίζει να κατεβάζει φωτογραφίες των φωτορεπόρτερ από την πορεία για τον Κουφοντίνα
Πορεία για τον απεργό πείνας, Δημήτρη Κουφοντίνα Eurokinissi

Μετά τον Μάριο Λόλο, η έμπειρη φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη ενημέρωσε πως το Facebook "κατέβασε" ανάρτησή της με φωτογραφίες από την πορεία για τον απεργό πείνας, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Πληθαίνουν οι αναρτήσεις των φωτορεπόρτερ για παρέμβαση του Facebook στους προσωπικούς τους λογαριασμούς, που με την αιτιολογία της “παραβίασης των όρων της κοινότητας” συνεχίζει να “κατεβάζει” αναρτήσεις και φωτογραφικό υλικό από την πορεία της Δευτέρας για τον απεργό πείνας, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Μετά το πρώτο περιστατικό με τον γνωστό φωτορεπόρτερ Μάριο Λόλο, οι φωτογραφίες του οποίου έμειναν στο προφίλ του λιγότερο από μία ώρα, σειρά πήρε η φωτορεπόρτερ, Τατιάνα Μπόλαρη.

Η ίδια, σε ανάρτησή της έγραψε:

Πριν λίγο το fb μου κατέβασε την χθεσινή ανάρτηση γιατί παραβιάζω τους όρους της κοινότητας, δηλαδή με την χθεσινή μου καταγραφή, προτρέπω σε επικίνδυνες ενέργειες, υποστηρίζω τρομοκράτες ή τρομοκρατικές οργανώσεις και κάτι άλλα που δεν τα θυμάμαι. Αναρωτιέμαι εάν αύριο-μεθαύριο συμβεί το οτιδήποτε ως ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ εγώ θα κάνω πως ΔΕΝ το είδα!

Οπότε… η χθεσινή πορεία ΔΕΝ έγινε ποτέ και ΔΕΝ είχε τόσο κόσμο και ΔΕΝ ήμουν εκεί και ΔΕΝ ήταν και κανένας άλλος, οι εικόνες που ακολουθούν είναι αποκύημα της φαντασίας μου, ΞΑΝΑ! (θα μου το κατεβάσουν κι αυτό ενδεχομένως, αλλά υπάρχουν κι άλλοι τρόποι”.΄

Η ανάρτησή της:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα