Φολέγανδρος: Αγνοείται ο φίλος της 26χρονης κοπέλας που ανασύρθηκε νεκρή- Τι λένε οι μάρτυρες

Φολέγανδρος: Αγνοείται ο φίλος της 26χρονης κοπέλας που ανασύρθηκε νεκρή- Τι λένε οι μάρτυρες
Φολέγανδρος Unsplash

Θρίλερ με την υπόθεση της 26χρονης κοπέλας που ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα. Βρισκόταν στη Φολέγανδρο με τον φίλο της, τον οποίο αναζητούν οι αρχές. Τα γεγονότα που προηγήθηκαν, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες.

Το κουβάρι της υπόθεσης της 26χρονης κοπέλας που ανασύρθηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής (16/07) από τη θάλασσα στη Φολέγανδρο, προσπαθούν να ξετυλίξουν οι ελληνικές αρχές.

Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή οι αρχές βρίσκονται προς αναζήτηση του φίλου της άτυχης κοπέλας, ο οποίος αγνοείται τις τελευταίες ώρες, ενώ τον ψάχνει και η οικογένειά του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του, η νεαρή ήταν 26 χρονών και έμενε στο Βέλο Κορινθίας, ενώ στο νησί βρισκόταν για διακοπές με τον φίλο της.

Μάλιστα, μέσα στο νερό βρέθηκε και ένα τσαντάκι, που φέρεται να ανήκει στον φίλο της ο οποίος είναι περίπου 30 χρονών.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η νεαρή γυναίκα ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο χωρίς τις αισθήσεις της και όπως διαπιστώθηκε αργότερα, ήταν ήδη νεκρή.

Νωρίτερα, σύμφωνα με το Cyclades Voice, κάτοικοι της περιοχής είχαν δει τη νεαρή να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες, όχι ενοικιαζόμενο, σε έναν πολύ ανηφορικό δρόμο.

Το αυτοκίνητο, για άγνωστο λόγο, παρέκκλινε της πορείας του και σταμάτησε εκτός του δρόμου, χωρίς να ντελαπάρει, πάνω σε βραχώδες σημείο.

Τότε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νεαρή, που εικάζεται ότι είναι Ελληνίδα και ηλικίας περίπου 22 ετών, βγήκε από τη θέση της οδηγού, πήρε από το πορτ-μπαγκάζ ένα σακίδιο, το φόρεσε στην πλάτη και στράφηκε προς τη βραχώδη περιοχή.

Αργότερα, ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή ότι στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς που είναι στα βόρεια του νησιού, εθεάθη να επιπλέει μια γυναίκα.

Λιμενικό και ιδιωτικό φουσκωτό έσπευσαν στο σημείο, όπου πράγματι βρήκαν και ανέσυραν τη νεαρή γυναίκα που φορούσε τα ρούχα της, η οποία, δυστυχώς, όπως διαπιστώθηκε από γιατρό, ήταν νεκρή.

Μέχρι στιγμής, παρότι το θλιβερό γεγονός έχει γίνει γνωστό σε όλο το νησί, κανείς δεν έχει αναζητήσει τη νεαρή γυναίκα.

Η σορός της, το βράδυ της Παρασκευής (16/07) μεταφέρθηκε με το “Διονύσιος Σολωμός” σε Νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της.

Προς το παρόν εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα