Φόνος στην Αγία Βαρβάρα: Προφυλακιστέος ο 75χρονος

Φόνος στην Αγία Βαρβάρα: Προφυλακιστέος ο 75χρονος
Τα δικαστήρια της Ευελπίδων Eurokinissi

Επί τρεις ώρες εξηγούσε στον ανακριτή τους λόγους που τον οδήγησαν στη δολοφονία της 65χρονης εν διαστάσει συζύγου του.

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 75χρονος που ομολόγησε ότι πυροβόλησε θανάσιμα την εν διαστάσει σύζυγό του στην Αγία Βαρβάρα.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, ο ανακριτής αποφάσισε την προσωρινή κράτηση του κατηγορούμενου για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Ο 75χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπόμνημα που κατέθεσε, επανέλαβε όσα και στις αστυνομικές αρχές, ομολογώντας ότι σκότωσε την 65χρονη και δηλώνοντας μετανιωμένος.

Ο κατηγορούμενος που είχε παραδοθεί συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Θεόδωρο Μαντά, στην τρίωρη απολογία του απέδωσε στην «τρέλα» της στιγμής το έγκλημα ενώ επικαλέστηκε σημαντικές περιουσιακές διαφορές.

Προανακριτικά επεσήμανε ότι υπήρχε έντονη αντιδικία μεταξύ του ζευγαριού που είχε παντρευτεί το 1982 και βρισκόταν σε διάσταση από το 2017. «Το απόγευμα της 3ης Ιουνίου 2021 πήγα στο σπίτι της για να την ζητήσω και πάλι τα χρυσαφικά και εκείνη έλειπε. Φεύγοντας, την βλέπω από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου μου να πλησιάζει στο σπίτι της. Εγώ στάθμευσα το αυτοκίνητο μου, γύρισα πίσω και της ζήτησα τα πράγματα της αδερφής μου, λέγοντας ότι η αδερφή μου ήταν σα μάνα μου. Εκείνη τότε με εξύβρισε με την φράση «χέστηκα μ…κα». Εγώ, μετά απ’ όλα όσα είχα περάσει, τρελάθηκα και μην ξέροντας τι κάνω πυροβόλησα μία ή δύο φορές με το πιστόλι που είχα μαζί μου. Το πιστόλι το είχα πάρει μαζί μου απλά για να την φοβερίσω. Μακάρι να μην είχε συμβεί αυτό, το μετάνιωσα και ζητώ συγνώμη από τα παιδιά μου και από όλους» υποστήριξε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς.

Μάλιστα, τόνισε ότι «η συμπεριφορά της προς εμένα ήταν τελείως απαράδεκτη. Κάθε τόσο μου έκανε μήνυση χωρίς λόγο και χωρίς να την έχω πειράξει ποτέ. Με προσέβαλε συνεχώς και μου πετούσε γλάστρες. Είχε κάνει τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου να μη μου μιλάνε, αποκόβοντας με από αυτά, με είχε χτυπήσει επανειλημμένα και με έβριζε συνεχώς με τα χειρότερα λόγια. Απέναντι σε μένα ήταν πολύ αχάριστη και σε όλα. Όλα αυτά τα χρόνια αισθανόμουν ψυχολογικά χάλια».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα