Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Drone δείχνει τη κόλαση από το Κρυονέρι έως τις Αφίδνες

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Drone δείχνει τη κόλαση από το Κρυονέρι έως τις Αφίδνες
Glomex

Εικόνες αποκάλυψης στις Αφίδνες. Βίντεο drone του ΣΚΑΙ κατέγραψε εικόνες από τη φωτιά που "γλείφει" τα πρώτα σπίτια.

Πλάνα που θυμίζουν αποκάλυψη από τη φλεγόμενη περιοχή της Βαρυμπόμπης και τα πύρινα μέτωπα, μια “ανάσα” από τα σπίτια στις Αφίδνες κατέγραψε drone του ΣΚΑΙ.

Οι φλόγες που έχουν περάσει ήδη από Δροσοπηγή και Κρυονέρι, περιοχές που εκκενώθηκαν από νωρίς, έχουν πλέον φτάσει σε δασική περιοχή που βρίσκεται κοντά στα διόδια των Αφιδνών με τη φωτιά να “γλείφει” τα πρώτα σπίτια.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του ΣΚΑΙ:

Έκλεισε η Εθνική Οδός εντελώς από τα Οινόφυτα έως την Κηφισιά

Εξαιτίας της φωτιάς στην περιοχή, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στον Κόμβο Βαρυμπόμπης-Ερυθραίας, στο ρεύμα προς Βαρυμπόμπη, στην Τατοΐου από την Λ. Κύμης, στο ρεύμα προς Βαρυμπόμπη, στην Λ. Κρυονερίου από την συμβολή της με την οδό Ανοίξεως, στο ρεύμα προς νεκροταφείο, στην οδό Ιπποκράτους από την συμβολή της με την οδό Αριστογείτονος, στην Επαρχιακή Οδό Μαλακάσας-Σκάλας Ωρωπού από την συμβολή της με την οδό Καβάφη, καθώς επίσης, στην Λ. Πάρνηθος από την συμβολή της με την οδό Αγίας Τριάδος, στην Δροσοπηγής από το ύψος Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Δροσοπηγή, στην Λ. Τατοΐου, από την συμβολή με την οδό Ερυθραίας, στο ρεύμα προς Βαρυμπόμπη. Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Μουσών από την οδό Ορφέως, στην Λ. Τατοΐου από το ύψος της Νότιας Πύλης Αεροδρομίου, στην Λ. Τατοΐου από το ύψος του Ιερού Ναού Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στην Λ. Κρυονερίου από την οδό Λεύκης, στην Επ. Ο. Μαλακάσας-Ωρωπού από την οδό Ανεξαρτησίας, στον Ανισόπεδο Κόμβο Κρυονερίου-Οδός Μακεδονίας, στον Ανισόπεδο Κόμβο Κρυονερίου-Οδός Τυρταίας, στην Αγίου Μερκουρίου από την οδό Αγίας Τριάδος, στην Ανώνυμη Οδό από την περιοχή Σφενδάλη προς την Ιπποκράτειο Πολιτεία, στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας από το ύψος του Κόμβου Οινοφύτων έως και την Γέφυρα Καλυφτάκη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην Λ. Κύμης από την οδό Ορτανσίας στο ρεύμα προς Βαρυμπόμπη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα