Γαλάτσι: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο που του επιτέθηκε

Γαλάτσι: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο που του επιτέθηκε
Αστυνομικός (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Σε παρέμβαση της αστυνομίας σε τσακωμό δύο γειτόνων σε πολυκατοικία στο Γαλάτσι, ένας από τους σκύλους όρμησε και δάγκωσε τον έναν αστυνομικό στο πόδι, με αποτέλεσμα εκείνος να τον πυροβολήσει και να τον σκοτώσει -Διατάχθηκε διοικητική έρευνα.

Ένα θλιβερό περιστατικό έγινε πρωινές ώρες σήμερα στο Γαλάτσι με τον θάνατο ενός σκύλου από πυροβολισμό αστυνομικού.

Είχε προηγηθεί καταγγελία στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, σχετικά με τη διατήρηση και παραμονή δύο δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς (σκύλων) σε ταράτσα πολυκατοικίας στο Γαλάτσι.

Κατά την προσέλευση των αστυνομικών στο σημείο προς διερεύνηση των καταγγελλομένων, έλαβε χώρα φραστικό επεισόδιο μεταξύ του ιδιοκτήτη των σκύλων και της καταγγέλλουσας.

Στην προσπάθεια των αστυνομικών να αποκλιμακώσουν το περιστατικό, ένα από τα σκυλιά επιτέθηκε και δάγκωσε στο δεξί πόδι αστυνομικό, ο οποίος αμυνόμενος πυροβόλησε το σκύλο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του, ενώ άγνωστο παραμένει αν είχε την δυνατότητα ο αστυνομικός να αντιδράσει με οποιοδήποτε άλλον τρόπο πριν από αυτή την έσχατη λύση…

Ο αστυνομικός διακομίστηκε σε νοσοκομείο, ενώ οι εμπλεκόμενοι προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, που διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό. Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διατάχθηκε η διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα