Γιακουμάκης: “Δέχτηκα άπειρες… ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Γιώργος Γιακουμάκης
Ο Γιώργος Γιακουμάκης EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Γιακουμάκης συγκλονίζει στο πρώτο μήνυμά του μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής τονίζοντας πως νιώθει καταρρακωμένος που δεν κράτησε την υπόσχεση στην οικογένειά του.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης επέστρεψε μετά από μακρύ ταξίδι στην Ατλάντα, έπειτα από τον πικρό αποκλεισμό της Εθνικής από τη Γεωργία στην διαδικασία των πέναλτι, με τον ίδιο να έχει άστοχη εκτέλεση.

Όπως γράφει το SPORT24, ο Κρητικός επιθετικός αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα για το χαμένο πέναλτι. Τόνισε επίσης ότι νιώθει καταρρακωμένος που δεν κράτησε την υπόσχεση στην οικογένειά του να επιστρέψει νικητής. Όλα αυτά τα συνόδευσε με φωτογραφία που έβγαλε με τα παιδιά του.

Το μήνυμα του Γιακουμάκη:

“Ταξιδεύοντας πάνω από 20 ώρες για να επιστρέψω στο σπίτι μου δεν σταμάτησα στιγμή να σκέφτομαι ότι δεν κράτησα την υπόσχεση που έδωσα στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Ότι δηλαδή θα γυρίσω πίσω νικητής! Μία υπόσχεση που είχα δώσει εδώ και 4 μήνες! Αυτός είναι και ο λόγος που με καταρράκωσε περισσότερο.

Δέχτηκα άπειρες ευχές το τελευταίο 24ωρο και δεν έχω παρά να ευχηθώ κι εγώ ο ίδιος στους ίδιους αυτούς ανθρώπους κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον να βρουν το νόημα της ζωής όπως έχω εγώ και να πάρουν τέτοιες αγκαλιές και αγάπη όπως πήρα εγώ σήμερα, διότι προφανώς δεν πήραν ποτέ μέχρι τώρα στη ζωή τους από την οικογένειά τους.

Υγ: Πολλοί από χθες έγιναν από γνωστοί, φίλοι μου.

Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα στήριξης! Σας εκτιμώ απεριόριστα. #ελλαδαραγιαπαντα”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα