Γιώργος Τράγκας: Δίνει πλέον μεγάλη μάχη για τη ζωή του

Γιώργος Τράγκας: Δίνει πλέον μεγάλη μάχη για τη ζωή του
Ο Γιώργος Τράγκας intime

Για τέταρτη μέρα νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε ΜΕΘ του νοσοκομείου "Σωτηρία" ο Γιώργος Τράγκας. Κρίσιμη κάθε ώρα η κατάσταση της υγείας του.

Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για την πορεία υγείας του Γιώργου Τράγκα ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμενος σε ΜΕΘ του νοσοκομείου “Σωτηρία”.

Ο Γιώργος Τράγκας είναι για τέταρτη μέρα διασωληνωμένος, με την υγεία του να έχει επιδεινωθεί λόγω των επιπλοκών του κορονοϊού, με τον δημοσιογράφο πλέον να υποστηρίζεται και από μηχάνημα τεχνητού νεφρού.

Σε πρόσφατη ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι”, Πάρις Κουρτζίδης, τονίζει πως ο Γιώργος Τράγκας δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή του ενάντια στον κορονοϊό και πως “η κατάσταση είναι κρίσιμη κάθε ώρα, κάθε μέρα”.

Ο Πάρις Κουρτζίδης έγραψε στο twitter:

“Ο πρόεδρος #Τραγκας δίνει πλέον μεγάλη μάχη ζωής! Δυστυχώς, η κατάσταση είναι κρίσιμη κάθε ώρα, κάθε μέρα. Από δω και στο εξής χρειάζεται χρόνος. Πρέπει να κυλήσουν οι μέρες για να δούμε αν μπορεί να βγει ΝΙΚΗΤΗΣ. Ακόμη κι έτσι, αυτές τις ώρες δείχνει πόσο μεγάλος μαχητής είναι!”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα