Γκιώνης: Αθλητές και παίκτες reality στο κύκλωμα που σχετίζεται με τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Βιασμός
Βιασμός ISTOCK

Η αντίδραση του Ηλία Γκιώνη στη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο επιχειρηματίας που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Όσα ανέφερε ο ακτιβιστής για τις καταγγελίες που δέχεται από άλλες κοπέλες.

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε ο Ηλίας Γκιώνης μετά την καταγγελία για βιασμό της 24χρονης σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς.

Το πρωί της Δευτέρας (17/1) ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης βρέθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο επιχειρηματίας που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση και αποκάλυψε πως ο ίδιος μετά την καταγγελία για τον βιασμό της 24χρονης άρχισε να δέχεται καταγγελίες και από άλλες κοπέλες, καταλαβαίνοντας πως δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό.

"Τα στοιχεία που λαμβάνω είναι καθημερινά, η έρευνα είναι μεγάλη και αποδεικνύεται ότι τα στοιχεία που έχω με τις πληροφορίες που μου δίνουν δημοσιογράφοι συμπίπτουν", δήλωσε αρχικά ο Ηλίας Γκιώνης, ενώ αναφορικά με τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο επιχειρηματίας που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, ο ακτιβιστής σχολίασε πως ενημερώθηκε για αυτήν από τα μέσα και πως μέχρι στιγμής δεν του έχει γνωστοποιηθεί.

Ερωτηθείς σχετικά με το αν στο συγκεκριμένο κύκλωμα, για το οποίο έκανε λόγο και ο δικηγόρος της 24χρονης, εμπλέκονται μόνο επιχειρηματίες, ο Ηλίας Γκιώνης αποκάλυψε: "Με ενημερώνουν κορίτσια ότι οι εν λόγω κύριοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καλούσαν μέχρι και χθες το βράδυ κορίτσια σε πάρτι που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Τα ονόματα που έχω συλλέξει, για τα οποία είμαι βέβαιος για τους έξι από αυτούς, είναι από διάφορους κλάδους. Υπάρχουν μέσα άτομα που ανήκουν στον αθλητισμό και στην πυγμαχία, υπάρχουν άτομα που έχουν υπάρξει σε reality και από εκεί έγιναν διάσημα, προφανώς το 'μεγάλο κεφάλι' είναι επιχειρηματίες που έχουν και τα χρήματα και τις άκρες να το στηρίξουν όλο αυτό. Οπότε, είναι αρκετά μεγάλο, η κοπέλα αυτή έχει να παλέψει απέναντι σε κάτι αρκετά μεγάλο".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βιασμός, Θεσσαλονίκη
SHARE:

24Media Network