Γλυκά Νερά: Οι γονείς της Καρολάιν μιλάνε για πρώτη φορά – “Θα φροντίσουμε τη Λυδία”

Γλυκά Νερά: Οι γονείς της Καρολάιν μιλάνε για πρώτη φορά – “Θα φροντίσουμε τη Λυδία”

Οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς που δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο υπόσχονται να φροντίσουν την μικρή Λυδία και μιλούν για τα παιδικά χρόνια της κόρης τους στην Αλόννησο.

Γεμάτοι απο θλίψη που δεν θα τους αφήσει ποτέ δηλώνουν οι γονείς της Καρολάιν Κραουτς, στα πρώτα τους λόγια μετά τη δολοφονία της κόρης τους από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά.

Μιλώντας στην Daily Mail οι γονείς της 20χρονης γυναίκας δηλώνουν πως η αποστολή τους είναι να διασφαλίσουν τη φροντίδα της μικρής Λυδίας, που αποτέλεσε μέρος του σκηνικού που έστησε ο πατέρας της ώστε να παρουσιάσει οτι η οικογένειά του έπεσε θύμα ληστείας από άγριους κακοποιούς.

Κανείς απο τους δυο δεν μπορεί να μιλήσει για τα γεγονότα της 11ης Μαϊου, όταν η κόρη της δέχθηκε επίθεση κι έχασε τη ζωή της απο τα χέρια τους ίδιους της του συζύγου. Αλλά θα είναι πάντα πολύ περφήφανοι για την κόρη τους. Μίλησαν για τη ζωή τους στην Αλόννησο όπου εγκαταστάθηκαν όταν η Καρολάιν ήταν 22 μηνών.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς, θυμήθηκε τα “πολλά επιτεύγματα της υπέροχης κόρης του”. Η πολύγλωσση Καρολάιν” μπορούσε να κερδίσει στο τρέξιμο τα αγόρια και ήταν χαριστματική μαθήτρια”.

“Η Καρολάιν γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2011. Στην Αλόννησο ήρθε για πρώτη φορά ως νεογέννητο για να τη συστήσουμε στους μελλοντικούς της φίλους και στη συνέχεια μετακόμισε στο νησί μόνιμα με τη Σούζαν και εμένα τον Μάιο του 2003” θυμάται ο 78χρονος πατέρας της.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς λέει οτι η Καρολάιν ήταν πολύ καλή στα μαθήματά της και ήταν σημαιοφόρος σε αρκετές εθνικές εορτές. Ήταν πρόσκοπος ενώ συμμετείχε και σε επιδείξεις παραδοσιακών χωρών. Ασχολήθηκε από μικρή ηλικία και με το καγιάκ και ταξίδευε στη θάλασσα ενώ ήταν τόσο ταλαντούχα ώστε να διασκεδάζει, μαζί με συμμαθητές της, τους ανθρώπους συμμετέχοντας σε παραστάσεις του δημοτικού θεάτρου, συμπληρώνει ο πατέρας της Καρολάιν.

“Τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου νιώσαμε πολύ περήφανοι όταν κέρδισε μια θέση στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά για να σπουδάσει Στατιστική αν και μας στεναχώρησε που την αποχαιρετήσαμε από το σπίτι” προσθέτει ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα