Γλυκά Νερά: Τι είπε στην απολογία του ο δολοφόνος της Καρολάιν – “Όλα έγιναν σε μια στιγμή”

Γλυκά Νερά: Τι είπε στην απολογία του ο δολοφόνος της Καρολάιν – “Όλα έγιναν σε μια στιγμή”
Απολογήθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, για τη δολοφονία της συζύγου του Eurokinissi

Να ελεγχθεί η κάμερα ασφαλείας ζητά ο καθ’ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν. Γιατί θέλει την κλήτευση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού. Ζήτησε συγγνώμη που κατέστρεψε δύο οικογένειες.

Δύο αιτήματα εμφανίζεται να υπέβαλε κατά την απολογία του στον 12ο τακτικό ανακριτή ο Μπαμπης Αναγνωστόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος υποστήριξε ότι θα πρέπει να ερευνηθεί και να συνταχθεί έκθεση πραγματογνωμοσύνη αναφορικά με την κάμερα ασφαλείας που είχε εγκατασταθεί στο ισόγειο του σπιτιού στα Γλυκά Νερά.

Στόχος της υπεράσπισης είναι να διαπιστωθεί μεταξύ άλλων, το πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα.

Το δεύτερο αίτημα αφορά στην κλήτευση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού προκειμένου να δώσουν την πλήρη εικόνα για την σχέση μεταξύ τους.

Για περισσότερες από 4,5 ώρες ο 33χρονος πιλότος έμεινε στο ανακριτικό γραφείο. Κατά πληροφορίες, φέρεται να υποστήριξε ότι όλα έγιναν σε μία στιγμή λογω της έντασης που είχε προηγηθεί. Συγκεκριμένα εμφανίζεται να επανέλαβε ότι ανέβηκε απο το ισογειο του σπιτιού στη σοφίτα όπου κοιμόταν η Καρολαϊν, προκειμένου να την πείσει να κοιμηθεί με το παιδί τους. Ξεκίνησαν μια κουβέντα φορτισμένη, όπως την είχε αγκαλιάσει, έγειρε δίπλα της και συνέβη ο,τι συνέβη, εμφανίζεται να είπε, εμμένοντας στα όσα είχε υποστηρίξει και τα ξημερώματα της 18ης Ιουνίου.

Τέλος, ο κατηγορούμενος φέρεται να ζήτησε συγγνώμη που κατέστρεψε δύο οικογένειες και το μέλλον του παιδιού του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα