Η μεγαλύτερη έξοδος εκδρομέων του Πάσχα των τελευταίων ετών

Η μεγαλύτερη έξοδος εκδρομέων του Πάσχα των τελευταίων ετών
ΕΞΟΔΟΣ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ (EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Πάνω από μισό εκατομμύριο οχήματα έφυγαν από την Αθήνα και από τις δύο Εθνικές Οδούς με εκδρομείς για τις ημέρες του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς-Μέχρι στιγμής έχει επιστρέψει μόλις το ¼ των εκδρομέων

Κυριολεκτικά άδειασε η Πρωτεύουσα τις ημέρες του Πάσχα καθώς καταγράφηκε μία από τις μεγαλύτερες εξόδους εκδρομέων των τελευταίων ετών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, από τις εξόδους και των δύο Εθνικών Οδών, Αθηνών-Λαμίας και Αθηνών-Κορίνθου αντίστοιχα, έφυγαν συνολικά 504.153 οχήματα, από την Μεγάλη Πέμπτη έως και την Δευτέρα του Πάσχα με ημέρες αιχμής την Μεγάλη Πέμπτη και την Μεγάλη Παρασκευή αντίστοιχα.

Από όλους αυτούς τη Δευτέρα επέστρεψαν μόλις οι 143.319 ενώ την Τρίτη η είσοδος κινείται σε χαμηλά επίπεδα αφού οι περισσότεροι φαίνεται έχουν επιλέξει να συνδυάσουν την εκδρομή τους και με την Πρωτομαγιά.

Υπενθυμίζεται πως για σήμερα Τρίτη 30 Απριλίου ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας στις εισόδους των Εθνικών Οδών για φορτηγά ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου από τις 11 το πρωί έως τις 11 το βράδυ και για αύριο Τετάρτη και Πρωτομαγιά, επίσης για τις εισόδους, από τις 3 το μεσημέρι έως και τις 9 το βράδυ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα