Ηλιούπολη: Οι ιστοσελίδες της φρίκης και του trafficking

Στον ανακριτή ο αστυνομικός που συνελήφθη μετά από καταγγελία 19χρονης, σύμφωνα με την οποία την κρατούσε φυλακισμένη και την εξέδιδε
Στον ανακριτή ο αστυνομικός που συνελήφθη μετά από καταγγελία 19χρονης, σύμφωνα με την οποία την κρατούσε φυλακισμένη και την εξέδιδε ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου, μέσω των οποίων κλείνονταν τα ραντεβού της 19χρονης και των άλλων γυναικών.

Χωρίς τέλος είναι οι αποκαλύψεις για τη ζωή και την πορεία του κατηγορούμενου αστυνομικού, τα έργα του οποίου φαίνεται πως τον οδήγησαν στο να τεθεί υπό αργία.

Ο προφυλακισμένος αστυνομικός, ο οποίος στην απολογία του αρνήθηκε κάθε κατηγορία που του έχει αποδοθεί, παρουσιάζεται ως ο εγκέφαλος της υπόθεσης, ενώ φαίνεται πως δεν είχε μόνο υπό τον έλεγχο του τη 19χρονη κλείνοντας της ακόμα και συμβόλαια στη Sirina Entertainment, αλλά και άλλες κοπέλες.

Εκτός από τις καταγγελίες της ίδιας της 19χρονης στην αστυνομία, αφού κατόρθωσε να “δραπετεύσει” από το σπίτι στην Ηλιούπολη ζητώντας τη βοήθεια μίας σερβιτόρας σε παρακείμενη καφετέρια, οι αρχές δεν αποκλείεται να ελέγξουν διεξοδικά και τις ιστοσελίδες, μέσω των οποίων κλείνονταν τα ραντεβού.

Στη δικογραφία, κατά πληροφορίες, περιλαμβάνονται τουλάχιστον τρεις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, οι οποίες ενδεχομένως να ανοίξουν νέους δρόμους στις έρευνες της Δικαιοσύνης. Πρόκειται για σελίδες στις οποίες υπήρχαν προφίλ των γυναικών με φωτογραφίες τους, δίχως να φαίνονται τα πρόσωπα τους, ενώ είχαν αναρτηθεί και κινητά τηλέφωνα, μέσα από τα οποία κλείνονταν τα ερωτικά ραντεβού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από τις αστυνομικές έρευνες προέκυψε ότι η κύρια ιστοσελίδα που φέρεται να διαχειριζόταν ο κατηγορούμενος αστυνομικός και ακόμη ένα πρόσωπο (η 19χρονη τους χαρακτήρισε “εγκέφαλους”), έχει κατέβει και δεν ανοίγει. Ωστόσο, τόσο μέσω άλλων sites παρόμοιου περιεχομένου, όσο και μέσω του Facebook, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν πλούσιο υλικό που επιβεβαιώνει ισχυρισμούς της 19χρονης κοπέλας.

Οι πινακίδες

Μάλιστα, σε μία ιστοσελίδα εντοπίστηκαν αναρτημένα διάφορα βίντεο μεταξύ των οποίων και δύο στα οποία εμφανίζεται γυναίκα χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο της, η οποία ωστόσο προσομοιάζει στα χαρακτηριστικά της 19χρονης.

Σε ένα από αυτά, η κοπέλα βρίσκεται πάνω σε δίκυκλη μοτοσικλέτα όπου φαίνεται η πινακίδα κυκλοφορίας και η οποία μετά από έρευνα, φάνηκε ότι ήταν ιδιοκτησίας του κατηγορουμένου αστυνομικού.

Από την πλευρά της, η 19χρονη όταν ρωτήθηκε για το οπτικοακουστικό υλικό, κατέθεσε ότι πράγματι ήταν η ίδια, αναφέροντας ότι εξαναγκάστηκε να τα κάνει για τους διαφημιστικούς σκοπούς του site από τον κατηγορούμενο αστυνομικό, ενώ για τα βίντεο από την κάρτα μνήμης ανέφερε ότι είναι τραβηγμένα χωρίς τη συναίνεσή της από φίλο του κατηγορουμένου Β Ντ. προκειμένου να τα στείλει σε αυτόν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ηλιούπολη, Δικαιοσύνη, Βιασμός, Σεξουαλική παρενόχληση, Κακοποίηση, Αστυνομία
SHARE:

24Media Network