Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Τι λέμε στον Θεό του θανάτου; Όχι σήμερα”

Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Τι λέμε στον Θεό του θανάτου; Όχι σήμερα”
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου προσέρχεται στο δικαστήριο Eurokinissi

Το συγκλονιστικό μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου στα social media για τα φετινά Χριστούγεννα.

Αναμφισβήτητα η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς που με το κουράγιο και την ψυχική της δύναμη κατάφερε φέτος να σταθεί απέναντι στη γυναίκα που λίγο έλειψε να της αφαιρέσει τη ζωή όταν της επιτέθηκε με βιτριόλι τον Μάιο του 2020.

Στις 15 Σεπτεμβρίου 2021 η Ιωάννα Παλιοσπύρου, στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα και φορώντας τη λευκή προστατευτική μάσκας της, εμφανίζεται για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες για να παρευρεθεί στην εναρκτήρια συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου που εκδίκαζε την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε από την Έφη Κακαράντζουλα. Η 36χρονη δράστης δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Ποζάροντας δίπλα σε μια μικρή επιγραφή πάνω στην υποία υπήρχε η ερώτηση “Τι λέμε στον Θεό του θανάτου; Όχι σήμερα”, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έστειλε το δικό της μήνυμα για τα φετινά Χριστούγεννα, θέλοντας να “φωνάξει” πως είναι ακόμα εδώ, ακόμα κι αν τα νέα από τους γιατρούς της στο Παρίσι, όπου βρέθηκε πριν μερικές εβδομάδες για έναν νέο κύκλο θεραπειών δεν ήταν αισιόδοξα.

Χαρούμενα και αγαπημένα Χριστούγεννα σε όλους! Υγεία, χαμόγελα,πίστη στο Θεό και στον εαυτό μας”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα