Κακοκαιρία Ελπίδα: Πώς θα κινηθούν μετρό, τραμ, ηλεκτρικός την Τρίτη (25/01)

Κακοκαιρία Ελπίδα: Πώς θα κινηθούν μετρό, τραμ, ηλεκτρικός την Τρίτη (25/01)
Προβλήματα στα δρομολόγια των Μέσα Μεταφοράς λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης sooc

Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ θα είναι το επιβατικό κοινό την Τρίτη (25/01) λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα. Πώς θα λειτουργήσουν μετρό, τραμ και ηλεκτρικός από το πρωί. Η ενημέρωση για προαστιακό και τρένα.

Για τον τρόπο που θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Ηλεκτρικός, Μετρό, Τραμ) το πρωί της Τρίτης (25/01) ενημέρωσε η ΣΤΑΣΥ.

Όπως ανακοίνωσε θα κινηθούν ως εξής:

ΓΡΑΜΜΗ 1 ΜΕΤΡΟ: Η κυκλοφορία των συρμών θα γίνεται στο τμήμα Πειραιάς- Αττική και αντίστροφα από την έναρξη της λειτουργίας.

ΓΡΑΜΜΕΣ 2 & 3 ΜΕΤΡΟ: Οι συρμοί θα κυκλοφορούν κανονικά και στις 2 γραμμές από την έναρξη της λειτουργίας. Δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο (δηλαδή το τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος).

ΤΡΑΜ: Η λειτουργία του Μέσου θα ξεκινήσει και στις 2 γραμμές Τραμ στις 8 το πρωί

  • Γραμμή 6 “Σύνταγμα- Πικροδάφνη”: Αποκατάσταση κυκλοφορίας σε όλο το Δίκτυο της Γραμμής
  • Γραμμή 7 “Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος”: Προσωρινός τερματικός σταθμός η στάση «ΠΑΛ. ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ», λόγω πτώσης δέντρου στην εναέρια γραμμή ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ προς ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑ.

Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ την Τρίτη (25/01)

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΑ:

“Ο ΟΑΣΑ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο οδικό δίκτυο της Αθήνας λόγω της συνεχιζόμενης έντονης χιονόπτωσης, καθιστούν αδύνατη αύριο την εκτέλεση των πρωινών δρομολογίων με λεωφορεία και τρόλεϊ.

Εποπτικά συνεργεία της ΟΣΥ σε συνεργασία με την Τροχαία Αττικής θα διενεργούν αυτοψίες από τις πρώτες πρωινές ώρες, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάσταση για τη σταδιακή αποκατάσταση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού από τα οδικά μέσα, στο βαθμό που οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των εργαζομένων και των επιβατών.

Προτεραιότητα, εφόσον αυτό καταστεί εφικτό, θα δοθεί στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά με στόχο να καλυφθούν οι κεντρικοί οδικοί άξονες”.

Η ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι – δεδομένων των καιρικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί – σήμερα, Τρίτη (25/1), θα λειτουργήσει ως εξής:

Καταργούνται οι αμαξοστοιχίες IC 50 & 52 (Αθήνα – Θεσσαλονίκη), οι αμαξοστοιχίες IC 51 & 53 (Θεσσαλονίκη – Αθήνα) καθώς και οι 884-885 (Αθήνα – Καλαμπάκα / Καλαμπάκα – Αθήνα).

Ο Προαστιακός θα λειτουργήσει μετά τις 12 το μεσημέρι (Πειραιάς – Αθήνα – Αεροδρόμιο, Κιάτο – Αεροδρόμιο, Αθήνα – Χαλκίδα).

Το υπόλοιπο δίκτυο της Πελοποννήσου (Προαστιακός Πατρών, Κατάκολο – Ολυμπία, Διακοπτό – Καλάβρυτα) και βορείως του Παλαιοφαρσάλου (Λάρισα – Θεσσαλονίκη, Καλαμπάκα – Λάρισα – Βόλος, Έδεσσα – Φλώρινα, Θεσσαλονίκη – Σέρρες – Δράμα) θα λειτουργήσει κανονικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα