Κακοκαιρία Μήδεια: Διακοπή κυκλοφορίας στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας

Κακοκαιρία Μήδεια: Διακοπή κυκλοφορίας στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας
Κλειστός δρόμος λόγω χιονιού. Eurokinissi

Διακόπηκε η κυκλοφορία, λόγω της κακοκαιρίας Μήδεια, η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κλειστή είναι από τις 05.30 το πρωί η εθνική οδός Αθηνών- Λαμίας για όλα τα οχήματα, λόγω της κακοκαρίας Μήδεια που έφερε πυκνή χιονόπτωση κάτι που καθιστά πολύ επικίνδυνη την κυκλοφορία.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, “λόγω της σφοδρότητας του καιρικού φαινομένου και για λόγους ασφαλείας οδηγών και οχημάτων, η εθνική οδός από τον κόμβο Καλυφτάκη (Κηφισιά) έως τη Λαμία θα παραμείνει κλειστή. Οι οδηγοί ήδη με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο. Στο επόμενο τρίωρο θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση (από ώρα 05:30)”.

Κακοκαιρία Μήδεια: Κλειστοί δρόμοι

Επίσης, στην Αττική, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την αστυνομία, ώρα 07.20, τα αυτοκίνητα κινούνται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στην Παλαιά εθνική οδό Αθήνας- Θήβας, από τον κόμβο Βιλίων μέχρι τα Βίλια και στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου, από το Νεκροταφείο προς τον Υμηττό.

Παραμένει κλειστή η κυκλοφορία στους παρακάτω δρόμους: Λ. Πάρνηθος, από το ύψος της αίθουσας δεξιώσεων Ermitaz Hall, ρεύμα κυκλοφορίας προς καζίνο, Λ. Φυλής, στο ύψος της ταβέρνας «το Χρυσό βαρέλι» ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια. Λ. Διονύσου από το ύψος του Γηπέδου Διονύσου, μέχρι το Πάρκο Ανατολής.

Στο μεταξύ σε πλήρη ακινητοποίηση όλων των οχημάτων στο εθνικό δίκτυο από τον κόμβο του Αγίου Κωνσταντίνου στη Φθιώτιδα τις Αφίδνες προχώρησε η Αστυνομία εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, για να αποτραπεί ο κίνδυνος εγκλωβισμού των οχημάτων.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ η αστυνομία πήρε την απόφαση αυτή καθώς υπήρχε αδυναμία να ανοίξει η εθνική οδός σε διάφορα σημεία από το μεγάλο όγκο του χιονιού που έπεφτε και την ίδια στιγμή οι κίνδυνοι για εγκλωβισμό των αυτοκινήτων και των ανθρώπων ήταν μεγάλοι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα