Καλά νέα για τον Π. Τατσόπουλο – Την Πέμπτη επιστρέφει στο σπίτι του

Καλά νέα για τον Π. Τατσόπουλο – Την Πέμπτη επιστρέφει στο σπίτι του
Πέτρος Τατσόπουλος Eurokinissi

Καλά νέα για την πορεία της υγείας του Τατσόπουλου, ο οποίος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο από την 1η Οκτωβρίου. Η ανάρτηση του φίλου του για το πότε επιστρέφει στην οικία του.

Θετικά τα νέα για την υγεία του Πέτρου Τατσόπουλου, καθώς όπως όλα δείχνουν σύντομα θα βγει από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με μία ανάρτηση στο Facebook από τον προσωπικό του φίλο Απόστολο Δοξιάδη, την Πέμπτη ο Π. Τατσόπουλος θα επανέλθει στην έδρα του.

Συγκεκριμένα η δημοσίευση αναφέρει:

“Σήμερα το απόγευμα υπέβαλα στον Petros Tatsopoulos την παραίτησή μου από προσωρινός Εκπρόσωπος Τύπου του, ρόλου που μου ανέθεσε η φιλία μας, η οικογένειά του και η τύχη.

Ο Πέτρος απεδέχθη την παραίτησή μου και με ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες μου. Ως τελευταία μου ενέργεια, με παρακάλεσε να ανακοινώσω ότι θα αναλάβει τα χρέη του Εκπροσώπου Τύπου του εαυτού του από την Πέμπτη, όταν θα επανέλθει στην έδρα του”.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 1η Οκτωβρίου ο συγγραφέας και πολιτικός Πέτρος Τατσόπουλος, ενώ βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής “Εκτός Γραμμής” στον Alpha αισθάνθηκε οξύ πόνο στο στήθος.

Για μερικά λεπτά διεκόπη η εκπομπή και μετά από λίγο ο παρουσιαστής ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι ο κ. Τατσόπουλος είχε λιποθυμικό επεισόδιο και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Εκεί διαγνώθηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα, διασωληνώθηκε και υποβλήθηκε σε κρίσιμη καρδιοχειρουργική επέμβαση. Έκτοτε παραμένει σε νοσηλεία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα