Καταγγελία Βασιλακόπουλου: Ζητήσαμε πιστοποιητικά σε ταβέρνα και δεχθήκαμε τραμπούκικη επίθεση

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος
Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος YOUTUBE

Ο καθηγητής πνευμονολογίας Θοδωρής Βασιλακόπουλος κατήγγειλε τραμπούκικη επίθεση εναντίον του σε ταβέρνα της Καλαμπάκας.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Μega ο Θοδωρής Βασιλακόπουλος κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα όταν ζήτησε -μαζί με συναδέλφους του-από τον καταστηματάρχη να κάνει έλεγχο στα πιστοποιητικά του εμβολιασμού.

Ιδού όλα όσα είπε ο καθηγητής πνευμονολογίας: "Πολλά άτομα, συνάδερφοι πήγαμε σε μια ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας, στα πλαίσια συνεδρίου, και αφού τρώγαμε, ζητήσαμε ευγενικά τον καταστηματάρχη να κάνει κάποιον έλεγχο πιστοποιητικού γιατί δεν είχε κάνει σε κανέναν" είπε αρχικά και συνέχισε:

ADVERTISING

"Το είπαμε με πολύ ευγενικό τρόπο και εκείνοι αφού μας έβρισαν μας έδιωξαν από το μαγαζί και έφτασαν στο σημείο να με προπηλακίσουν να με πετάξουν κάτω να μου σκίσουν το πουκάμισο το δικό μου και ενός συναδέρφου, ο οποίος προσπάθησε να με προστατέψει να με απειλήσουν ότι θα έρθουν να με βρουν στην Αθήνα στο νοσοκομείο να με περιποιηθούν, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο" συμπλήρωσε.

«Κάλεσα την αστυνομία, ήρθαν περιπολικά, κατέγραψαν το γεγονός και θα υποβληθεί κανονικά μήνυση με βάση την νομική οδό. Υπάρχει κράτος, υπάρχουν νόμοι και δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει» εξήγησε ο κ. Βασιλακόπουλος.

Σε άλλο σημείο, ο κ. Βασιλακόπουλος εξήγησε πως "σε όσα μαγαζιά έχω πάει τον τελευταίο καιρό, ούτε στο στο 10-20% δεν γίνεται έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Εστίαση, Εμβόλιο κορονοϊού, MEGA TV
SHARE:

24Media Network