Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα και χάος πριν το lockdown

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα και χάος πριν το lockdown
Κίνηση στους δρόμους Eurokinissi

Προβλήματα για τους οδηγούς σε πολλές περιοχές της Αθήνας, μία μέρα πριν το καθολικό lockdown. Ποιους δρόμους να αποφύγετε. Δείτε LIVE τον χάρτη.

Με πολλές δυσκολίες κινούνται οι οδηγοί από το πρωί της Παρασκευής (06/11), καθώς παρατηρείται μποτιλιάρισμα σε πολλές περιοχές και κεντρικές οδούς της Αττικής, μία μέρα πριν το καθολικό lockdown του Σαββάτου (07/11).

Πολύ μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στο κέντρο της Αθήνας και ειδικά στην περιοχή του Συντάγματος, όπου οι οδηγοί κινούνται αργά σε όλο το μήκος της Λεωφόρου Βασιλίσσης Αμαλίας έως και την αρχή της Συγγρού.

Στο σημείο που βρίσκεται το Ζάππειο υπάρχει έντονη κίνηση, ενώ στο κόκκινο είναι και η κάθοδος της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας από την περιοχή του Χίλτον μέχρι και το Σύνταγμα.

Μποτιλιάρισμα υπάρχει, επίσης, στην κάθοδο της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην Αρδηττού, καθώς και στην Καλλιρόης.

Πολλές δυσκολίες αντιμετωπίζουν, επίσης, οι οδηγοί που κινούνται στη Λεωφόρο Κηφισού από το ύψος του Ρέντη μέχρι και τη Μεταμόρφωση, ενώ οι Άγιοι Ανάργυροι είναι στο “κόκκινο”.

Σε Σταδίου και Πανεπιστημίου τα οχήματα κινούνται πολύ αργά, όπως και στην περιοχή του Μεταξουργείου και της Ομόνοιας, ενώ η Παναγή Τσαλδάρη στον Κεραμεικό έχει “μπλοκάρει”.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα