Κλειστά Τετάρτη και Πέμπτη τα σχολεία σε Μόρια και Παναγιούδα

Κλειστά Τετάρτη και Πέμπτη τα σχολεία σε Μόρια και Παναγιούδα
Το camp στη Μόρια Eurokinissi

Σύμφωνα με την απόφαση τα σχολεία κλείνουν "λόγω των έκτακτων γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στις κοινότητες Μόριας και Παναγιούδας που βρίσκονται πλησίον του ΚΥΤ"

Με απόφαση του δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη και μετά από αίτημα των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λέσβου, έκλεισαν τα σχολεία στις κοινότητες Μόριας και Παναγιούδας.

Σύμφωνα με την απόφαση τα σχολεία κλείνουν “λόγω των έκτακτων γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στις κοινότητες Μόριας και Παναγιούδας που βρίσκονται πλησίον του ΚΥΤ”.

Συγκεκριμένα, “για λόγους ασφάλειας και προστασίας μαθητών και εκπαιδευτικών θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 4 και την Πέμπτη 5 Μαρτίου το Νηπιαγωγείο Παναγιούδας, το Δημοτικό Σχολείο Παναγιούδας, το Νηπιαγωγείο Μόριας, το Δημοτικό Σχολείο Μόριας και το Γυμνάσιο Μόριας”.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

“Μετά από αίτημα των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λέσβου και λόγω των έκτακτων γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στις Κοινότητες Μόριας και Παναγιούδας (που βρίσκονται πλησίον του ΚΥΤ Μόριας)

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Για λόγους ασφάλειας και προστασίας μαθητών και εκπαιδευτικών να παραμείνουν κλειστά Τετάρτη 4/3/2020 και Πέμπτη 5/3/2020 τα παρακάτω σχολεία:

1.- Νηπιαγωγείο Παναγιούδας

2.- Δημοτικό Παναγιούδας

3.- Νηπιαγωγείο Μόριας

4.- Δημοτικό Μόριας  και

5.- Γυμνάσιο Μόριας

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΚΥΤΕΛΗΣ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα