Κορονοϊός: 9 έγκυοι νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης - Οι 3 σε ΜΕΘ

Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης διεκομίσθησαν εννέα έγκυες με κορονοϊό, εκ των οποίων οι τρεις διασωληνώθηκαν. Τέσσερα νεογνά νοσηλεύονται, ένα χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης διεκομίσθησαν εννέα έγκυες με κορονοϊό, εκ των οποίων τρεις διασωληνώθηκαν ήδη.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ οι υπόλοιπες έξι γυναίκες βρίσκονται σε απλές κλίνες, ενώ την ίδια ώρα τέσσερα νεογνά, των οποίων οι μητέρες διαγνώστηκαν θετικές στον κορονοϊό νοσηλεύονται, ενώ ένα από αυτά χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνολικά 27 έγκυες έχουν νοσηλευθεί στο Ιπποκράτειο με κορονοϊό τον τελευταίο μήνα.

Σύμφωνα με τη Voria.gr, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, κατά την τελευταία εφημερία, έγιναν 55 εισαγωγές ασθενών, με 150 προσελεύσεις στα επείγοντα περιστατικά για Covid, ενώ σύμφωνα με τον κ. Σούλη εκπρόσωπο των γιατρών του ΑΧΕΠΑ, δημιουργείται πρόβλημα έλλειψης απλών κλινών Covid, οι οποίες είναι 180 στο σύνολό τους και είναι όλες κατειλημμένες. Κατειλημμένες είναι και οι κλίνες ΜΕΘ Covid στο συγκεκριμένο νοσοκομείο με έξι διασωληνωμένους ασθενείς εκτός ΜΕΘ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ COVID-19 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK