“Κορονοπάρτι” στο ΑΠΘ: Τρία τα πάρτι σύμφωνα με καταγγελίες φοιτητών

“Κορονοπάρτι” στο ΑΠΘ: Τρία τα πάρτι σύμφωνα με καταγγελίες φοιτητών

Τρία πάρτι πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με καταγγελίες φοιτητών το τελευταίο διάστημα στο ΑΠΘ, το οποίο μετατράπηκε σε εστία υπερμετάδοσης.

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία πάρτι με απίστευτο συνωστισμό έγιναν το τελευταίο διάστημα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με καταγγελίες φοιτητών.

“Πραγματοποιήθηκαν τρία πάρτι στον χώρο του ΑΠΘ. Είχαμε σκοπό να πάμε κι εμείς, αλλά όταν είδαμε πόσο κόσμο είχε και χωρίς απόσταση, αποφασίσαμε να φύγουμε. Ήταν περίπου 500 άτομα, μπορεί και περισσότερα. Μου είπαν ότι δημιουργήθηκε μία εστία υπερμετάδοσης κορονοϊού“, δήλωσε φοιτητής στην κάμερα του MEGA, ενώ παλαιότερη καταγγελία ανέφερε:

“Ήταν ο ένας πάνω στον άλλο χωρίς καμία απόσταση. Πάνω από 500 άτομα χοροπηδούσαν, ο κόσμος χόρευε με άτομα που δεν ήξερε”.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κώστας Ζέρβας τόνισε πως “η Θεσσαλονίκη έχει πολύ μεγάλη φοιτητική κοινότητα, υπάρχει αυτή η ανεμελιά, αυτή η αίσθηση ότι ίσως δεν μας αφορά εμάς”, αναφέροντας μάλιστα πως “ένα στα δύο κρούσματα ή συμπτώματα αποδίδονται σε ηλικίες από 16 ως 29 ετών”.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Ο πρύτανης του ΑΠΘ είχε διαψεύσει

Ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου, δήλωσε σχετικά με τα “κορονοπάρτι” πως: “στην αρχή η φύλαξη μας είχε ενημερώσει ότι 10 φοιτητές θα είναι εδώ, άλλοι 10 παραπέρα. Στο τέλος όλοι μαζεύτηκαν στο Πολυτεχνείο”.

Λίγες μέρες νωρίτερα, μιλώντας στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, είχε πει: “Το Αριστοτέλειο έχει πλήρη εικόνα για το τι συμβαίνει στους χώρους του”, τονίζοντας πως “εκτιμήσεις για τον όγκο των συμμετεχόντων φοιτητών, οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας, είναι εξωπραγματικές και δεν προκύπτουν, ούτε από εικόνες που κυκλοφόρησαν, ούτε και από τον όγκο των σκουπιδιών που μαζεύτηκαν και καταγράφηκαν σε ρεπορτάζ τηλεοπτικών σταθμών.

Μιλάμε για κάποιες δεκάδες φοιτητών, που συγκεντρώθηκαν σε τρία σημεία του campus. Έξω από την Πολυτεχνική Σχολή, όπου υπάρχει άμεση πρόσβαση από κεντρικό δρόμο η συμμετοχή έγινε μεγαλύτερη, καθώς η εκδήλωση προσέλκυσε το ενδιαφέρον και άλλων φοιτητών που κυκλοφορούσαν στο κέντρο της πόλης”.

Δείτε σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη των κρουσμάτων

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα