Κουτσόπουλος για εστίαση: “Χρειάζονται κίνητρα, όχι καταστολή και πρόστιμα”

Κουτσόπουλος για εστίαση: “Χρειάζονται κίνητρα, όχι καταστολή και πρόστιμα”
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος star tv

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε για τον διαχωρισμό των καταστημάτων της εστίασης, τονίζοντας ότι τα μέτρα θα πρέπει να σχετίζονται με τα κίνητρα και όχι με τα πρόστιμα.

Για τις πρωτόγνωρες συνθήκες που θα εφαρμοστούν στο χώρο της εστίασης μίλησε το πρωί της Παρασκευής (2/7) ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, σχολιάζοντας τα νέα μέτρα για τους κλειστούς χώρους εστίασης και τον διαχωρισμό των καταστημάτων σε αμιγή και μεικτά.

Ο γνωστός σεφ, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάποιος που διστάζει να κάνει το εμβόλιο είναι απαραίτητα και αρνητής του κορονοϊού, ενώ εκτίμησε ότι τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν θα πρέπει να έχουν να κάνουν με τα κίνητρα και όχι με την καταστολή και τα πρόστιμα προς τους πολίτες.

“Δεν μπορούμε να παίρνουμε τηλέφωνο και να λέμε ‘ελάτε να συλλάβετε τον κ. Παπαδάκη που δεν έχει κάνει εμβόλιο και θέλει να κάτσει’. Πρέπει με κάποιο τρόπο να πείσουμε τον κόσμο, όπως τον πρώτο καιρό. Δεν είχε να κάνει με την καταστολή, αλλά με την ενημέρωση. Και με την απειλή από τον Σεπτέμβριο να είμαστε πάλι στην ίδια κατάσταση, πρέπει να ποντάρουμε στην ενημέρωση”, είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ συμπλήρωσε: “Δεν ξέρουμε πώς θα λειτουργήσουν τα μέτρα, αυτό που συμβαίνει είναι από μόνο του περίεργο. Το πλαίσιο είναι ακόμα θολό, δεν έχουμε όλα τα δεδομένα. Στην πορεία θα πρέπει να διορθωθούν κάποια πράγματα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα