Κρήτη: Στον Εισαγγελέα ένας εκ των δύο συλληφθέντων για τον βιασμό 32χρονης στα Ανώγεια

Κρήτη: Στον Εισαγγελέα ένας εκ των δύο συλληφθέντων για τον βιασμό 32χρονης στα Ανώγεια
Στον Εισαγγελέα ο 33χρονος φερόμενος ως δράστης neakriti.gr

Στον Εισαγγελέα βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο 33χρονος -ένας εκ των δύο συλληφθέντων- για τον βιασμό 32χρονης στα Ανώγεια. Έντονες αποδοκιμασίες κατά τη μεταγωγή του.

Ενώπιων του Εισαγγελέα Ρεθύμνου βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (08/08) ο 33χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό 32χρονης στα Ανώγεια. Πρόκειται για έναν από τους δύο συλληφθέντες μετά την καταγγελία της γυναίκας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το neakriti, την ώρα που ο φερόμενος ως δράστης περνούσε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου, μέλη της Φεμινιστικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου με πανό, φώναζαν συνθήματα κατά της αποτρόπαιης πράξης του βιασμού.

Διαμαρτυρίες στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου neakriti.gr

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 32χρονη δεν θα μεταβεί τελικά στην ασφάλεια Ρεθύμνου για συμπληρωματική κατάθεση. Η κατάθεση της γυναίκας θα πραγματοποιηθεί, μετά το εξιτήριο της από το Βενιζέλειο, στο αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, ενώ εν συνεχεία ο φάκελος θα διαβιβαστεί υπηρεσιακά στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρεθύμνου, μιας και η τελευταία έχει αναλάβει την προανάκριση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το μεσημέρι της Κυριακής (07/08) οι δύο Έλληνες προσέφεραν στη γυναίκα αρκετή ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να τη μεθύσουν και ο ένας εξ αυτών, ο 33χρονος, να προβεί στην πράξη του βιασμού.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛΑΣ αμέσως μετά, οι δύο άνδρες, μετέφεραν στο κέντρο υγείας Ανωγείων τη γυναίκα όπου την άφησαν, με τους γιατρούς να αποφασίζουν τη μεταφορά της στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αρχών και συνελήφθησαν οι δύο άντρες τα στοιχεία των οποίων τους είναι γνωστά.

Την προανάκριση ενεργεί η Ασφάλεια Ρεθύμνου, ενώ η γυναίκα που υπέστη το βιασμό παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα