Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια οδό

Παράδοση από τον υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη στην κυκλοφορία του αυτοτελούς τμήματος Φιλιππιάδα (περιοχή Καμπής) - Πέρδικα (μερικά χιλιόμετρα έξω από τα Ιωάννινα) του αυτοκινητόδρομου Ιόνια οδός, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ)
Παράδοση από τον υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη στην κυκλοφορία του αυτοτελούς τμήματος Φιλιππιάδα (περιοχή Καμπής) - Πέρδικα (μερικά χιλιόμετρα έξω από τα Ιωάννινα) του αυτοκινητόδρομου Ιόνια οδός, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ) EUROKINISSI

Οι ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ την Τετάρτη και αφορούν το τμήμα μεταξύ Μεσολογγίου και Αγρινίου. Πώς θα γίνεται η κίνηση των οχημάτων

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 19 έως τις 21 Ιουλίου στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Μεσολογγίου και Αγρινίου, με σκοπό την εκτέλεση έργων ασφαλτόστρωσης.

Ειδικότερα, από τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης 19 Ιουλίου, έως και τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Ιουλίου θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του ρεύματος κυκλοφορίας προς Ιωάννινα, από τον ανισόπεδο κόμβο Μεσολογγίου, έως τον νότιο ανισόπεδο κόμβο Αγρινίου, με ταυτόχρονο αποκλεισμό του κλάδου εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Μεσολογγίου, με κατεύθυνση προς Ιωάννινα.

Ως εκ τούτου, όσοι οδηγοί θα κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Μεσολογγίου και θα μπαίνουν πάλι στην Ιόνια Οδό, μέσω της παλαιάς εθνικής οδού και του νότιου ανισόπεδου κόμβου Αγρινίου.

Τέλος επισημαίνεται, ότι η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αντίρριο θα διεξάγεται κανονικά, μέσω του αυτοκινητόδρομου της Ιόνιας οδού.

SHARE:

24Media Network