Λαμία: Δύο βρέφη θετικά στον κορονοϊό – Οκτώ νέα κρούσματα

Λαμία: Δύο βρέφη θετικά στον κορονοϊό – Οκτώ νέα κρούσματα
To νοσοκομείο της Λαμίας eurokinissi

Για την υποστήριξη των σοβαρών περιστατικών στη Λαμία, μελετάται η επέκταση της ΜΕΘ κατά 5 ακόμη κλίνες. 

Μετά από τα 22 επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Λαμία που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Πέμπτης (12/11), ακόμη 8 νέα περιστατικά covid-19 βρέθηκαν από τις ιχνηλάτησεις ή από αυτόβουλη προσέλευσή τους στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Ανάμεσα στα νέα περιστατικά και δύο βρέφη 3 και 6 μηνών, με τους γονείς τους να είναι θετικοί στον κορονοϊό και να βρίσκονται σε καραντίνα.

Σύμφωνα με το lamiareport, το 3 μηνών μωρό, θα διακομιστεί για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”.

Επιπλέον τέσσερα νέα περιστατικά, εισήχθησαν στην κλινική του Πέτρινου κτιρίου. Πρόκειται για έναν 70χρονο από τη Λαμία, έναν 72χρονο από τα Καμένα Βούρλα και ένα ακόμη ζευγάρι από τη Λαμία.

Τέλος, ανακοινώθηκαν δύο ακόμη περιπτώσεις γυναικών από τη Λαμία ηλικίας 27 και 52 ετών που εκδήλωσαν ύποπτα συμπτώματα και επιβεβαιώθηκε ότι νοσούν, χωρίς να χρειάζονται νοσηλεία.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Μετά τα παραπάνω περιστατικά, το πέτρινο κτίριο έφτασε και πάλι στους 11 ασθενείς, όταν η χωρητικότητά του έχει διαμορφωθεί στις 24 κλίνες.

Για την υποστήριξη των σοβαρών περιστατικών, με ενέργειες της διοίκησης και σε συνεργασία με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, μελετάται η επέκταση της ΜΕΘ κατά 5 ακόμη κλίνες.

Οι εργασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί με το πέρας της ερχόμενης εβδομάδας. Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η εγκατάσταση και των 7 κλινών ΜΕΘ κορονοϊού από το Ίδρυμα Νιάρχος.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα