Λαμία: Υπάλληλος καθαριότητας παρασύρθηκε από δύο αυτοκίνητα

Λαμία: Υπάλληλος καθαριότητας παρασύρθηκε από δύο αυτοκίνητα
LAMIAREPORT.GR

Ο πρώτος οδηγός, μετά την παράσυρση πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε, όπως κατήγγειλαν ο οδηγός του απορριμματοφόρου αλλά και ο δεύτερος οδηγός που χτύπησε την υπάλληλο ευτυχώς πιο ελαφρά στο χέρι.

Στα Επείγοντα μεταφέρθηκε τραυματισμένη μια υπάλληλος του δήμου Λαμιέων, η οποία παρασύρθηκε από έναν οδηγό που αναζητά η Τροχαία και στη συνέχεια χτυπήθηκε και από δεύτερο αυτοκίνητο.

Η διπλή παράσυρση έγινε λίγο μετά τις 8 το πρωί της Τρίτης, στην οδό Μητροπολίτη Δαμασκηνού, στον δρόμο από Παγκράτι προς Καλύβια.

Το απορριμματοφόρο του δήμου σταμάτησε κανονικά δεξιά και οι δυο συνοδοί -ένας άνδρας και μια γυναίκα- πήραν να αδειάσουν τον κάδο ανακύκλωσης. Την ώρα εκείνη ένα μικρό βανάκι, που κινούταν στην ίδια κατεύθυνσή, προσπάθησε να πραγματοποιήσει προσπέραση, αλλά χτύπησε τη γυναίκα υπάλληλο, που άδειαζε τον κάδο και ήταν στην αριστερή πλευρά του απορριμματοφόρου.

ADVERTISING

Στη συνέχεια, την άτυχη γυναίκα χτύπησε και δεύτερο αυτοκίνητο, ένα αγροτικό που ακολουθούσε, ευτυχώς πιο ελαφρά στο χέρι.

Ο πρώτος οδηγός, μετά την παράσυρση πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε, όπως είπαν στο LamiaReport, ο οδηγός του απορριμματοφόρου, ο συνάδελφός της, αλλά και ο άλλος οδηγός που ακολουθούσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τροχαία
SHARE:

24Media Network