Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η κόρη του ανέβασε βίντεο από τα τελευταία του γενέθλια

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η κόρη του ανέβασε βίντεο από τα τελευταία του γενέθλια
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Eurokinissi

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα γινόταν 63 χρονών στις 5 Νοεμβρίου, αλλά δεν πρόλαβε. Η Μαρία Κλάρα του ανήρτησε στο Facebook ένα βίντεο από τα περσινά του γενέθλια και την τούρτα που έσβησε μαζί με φίλους και συγγενείς.

Στις 5 Νοεμβρίου ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα είχε τα γενέθλιά του και θα έκλεινε τα 63 του χρόνια. ωστόσο, δεν πρόλαβε, αφού η καρδιά του τον “πρόδωσε” στις 9 Σεπτεμβρίου 2019.

Ο γνωστός και αγαπητός τραγουδοποιός άφησε πίσω του μια μεγάλη μουσική παρακαταθήκη, αλλά και ανθρώπους που τον αγαπούσαν και τον λάτρευαν.

Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι και η μονάκριβη κόρη του, η Μαρία Κλάρα, η οποία βιώνει αυτή την περίοδο την τεράστια και βαριά απώλεια του πατέρα της.

Η Μαρία Κλάρα ανέβασε την Τρίτη 5 Νοεμβρίου, την ημέρα των γενεθλίων του, ένα βίντεο από τα περσινά γενέθλια του Λαυρέντη Μαχαρίτσα και το πώς τα γιόρτασε.

Στο βίντεο φαίνεται ο Μαχαιρίτσας να σβήνει τα κεράκια σε μια τούρτα – έκπληξη από φίλους και συγγενείς του, ενώ η στην ανάρτηση η κόρη του συνόδευσε το βίντεο με τα εξής λόγια:

«Εκεί που δεν υπάρχει πια ο χρόνος».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα