Λιγνάδης: Απορρίφθηκε η έφεση για την δεύτερη προφυλάκιση - Ανοίγει ο δρόμος για τη δίκη

Ο Δημήτρης Λιγνάδης
Ο Δημήτρης Λιγνάδης EUROKINISSI

Με την απόρριψη από το Συμβούλιο της έφεσης που ασκήθηκε για την δεύτερη προφυλάκιση Λιγνάδη ολοκληρώνεται η διαδικασία της ανάκρισης για την υπόθεση.

Στην απόρριψη της έφεσης που είχε κατατεθεί σε βάρος του βουλεύματος, με το οποίο κρίθηκε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν μπορούσε να προφυλακιστεί για δεύτερη φορά, μετά την απολογία του για τις δυο νέες καταγγελίες βιασμού, προχώρησε το δικαστικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις δικαστές είχαν την ίδια άποψη με το αρχικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών το οποίο είχε άρει τη διαφωνία μεταξύ της 19ης τακτικής ανακρίτριας και του εισαγγελέα, λέγοντας ότι δεν χωρεί δεύτερη προφυλάκιση αφού πρόκειται για την ίδια υπόθεση, για την οποία ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει ήδη προφυλακιστεί.

Την ίδια θέση είχε δε και η ανακρίτρια που χειρίστηκε την υπόθεση, ενώ ο εισαγγελικός λειτουργός είχε την άποψη ότι πρόκειται για διαφορετικές υποθέσεις.

ADVERTISING

Η δικογραφία πλέον αναμένεται να υποβληθεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, αυτή τη φορά για να αποφανθεί επί της παραπομπής ή μη του κατηγορούμενου σε δίκη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημήτρης Λιγνάδης, Δικαιοσύνη
SHARE:

24Media Network