Lockdown: Τι αλλάζει στην απαγόρευση κυκλοφορίας

Lockdown: Τι αλλάζει στην απαγόρευση κυκλοφορίας
Pedestrian wearing protective face masks walk in the Plaka district of Athens, Friday, March 5, 2021. Greek health authorities have reported an abrupt spike in new confirmed COVID-19 infections, about half of which were in the greater Athens region, despite an ongoing lockdown. (AP Photo/Petros Giannakouris) AP

Δεν θα ισχύει πια η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις  19.00 τα σαββατοκύριακα αλλά θα αρχίζει στις 21.00 καθημερινά σε όλη τη χώρα.

Την επέκταση του ωραρίου μετακίνησης από Σάββατο 20/3 έως τις 9 το βράδυ σε όλη τη χώρα σε καθημερινή βάση, στο πλαίσιο του lockdown,  ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Μέχρι σήμερα η απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών ίσχυε απο τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί τις καθημερινές και απο τις 7 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί τα Σαββατοκύριακα.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε οτι επιτρέπονται οι επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και πάρκα αλλα μόνο με τον κωδικό 6 και χωρίς αυτοκίνητο.

Αναφορικά με την μετακίνηση απο δήμο σε δήμο η κα Παπαευγαγγέλου είπε οτι η επιτροπή δεν εισηγήθηκε την άρση της απαγόρευσης καθώς, όπως είπε, διαπιστώθηκε οτι το μέτρο αποδίδει.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα