Λουράντος σε συνεργείο του ΣΚΑΪ: “Φύγετε από το φαρμακείο μου”

Λουράντος σε συνεργείο του ΣΚΑΪ: “Φύγετε από το φαρμακείο μου”
youtube

Φανερά εκνευρισμένος ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής είπε το πρωί στον ΣΚΑΙ οτι δεν ανήκει στους πρόθυμους "που μπορούν να ανταποκριθούν στον σχεδιασμό του σταθμού" και έδιωξε το συνεργείο από το φαρμακείο του.

“Θεωρώ ότι ως κανάλι διαθέτετε πάρα πολύ χιούμορ – για να μην πω τίποτα άλλο – για να είστε σήμερα στο φαρμακείο μου και να απευθύνετε τον λόγο σε μένα όταν χθες το βράδυ λοιδορούσατε και το φαρμακείο μου και εμένα προσωπικά με ακατανόμαστες και απαράδεκτες εκφράσεις” είπε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής  Κώστας Λουράντος στην αρχή της απευθείας σύνδεσης με την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, για το θέμα των self test.

Ο κ. Λουράντος αναφέρθηκε σε σχόλια του δελτίου ειδήσεων του σταθμού το βράδυ της Δευτέρας 23/3 περι “παλιάς κοπής” και δήλωσε μεταξύ άλλων πως “δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου, εκπροσωπώ τον κλάδο μου όσον αφορά τον ΦΣΑ ο οποίος έχει αναδειχθεί μαζί με άλλους κλάδους ως προστάτης της υγείας της κοινωνίας και έχει ανταποκριθεί με δωρεάν παροχή υπηρεσιών”.

Κατηγόρησε τους δημοσιογράφους του σταθμού οτι παραποιούν τις δηλώσεις του σχετικά με την αποζημίωση για τα self test ενώ απαντώντας στον Δημήτρη Οικονόμου ο οποίος τού είπε οτι “όπως λέτε εσείς την άποψή σας έχουν και οι άλλοι δικαίωμα να πουν την άποψή τους, αλίμονο να μην σχολιάζαμε” απάντησε: “Το χθεσινό δεν ήταν σχόλιο. Δεν ανήκω στους πρόθυμους, σε αυτούς δηλαδή που μπορούν να ανταποκριθούν σε έναν σχεδιασμό του σταθμού τους”.

Στη συνέχεια εμφανώς εκνευρισμένος είπε:”Μέχρι τώρα έκανα υπομονή. Χθες το βράδυ κάνατε μια ατασθαλία. Σηκωθείτε και φύγετε από τον χώρο που σας φιλοξενεί και που λοιδορήσατε χθες. Ντροπή σας, έχετε θράσος να μιλάτε για τους πολίτες, όταν έχετε πάρει χρήματα από τους πολίτες. Άντε γεια σας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα