Mad Clip: Εξετάζεται η εμπλοκή δεξιοτίμονου AUDI στο τροχαίο

Mad Clip: Εξετάζεται η εμπλοκή δεξιοτίμονου AUDI στο τροχαίο
O MAD CLIP youtube.com

To αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 34χρονος καλλιτέχνης, εξετράπη της πορείας του τα ξημερώματα, με συνέπεια τη σφοδρή πρόσκρουση σε κολώνα και στη συνέχεια σε δέντρο. Η Τροχαία αναζητά πληροφορίες για το δυστύχημα.

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος σε τροχαίο του γνωστού ράπερ Mad Clip. Ο 34χρονος έχασε τη ζωή του όταν το όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του στις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προσέκρουσε σε κολώνα στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Ο Mad Clip, όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό, όπου άφησε την τελευταία του πνοή, και ενώ νωρίτερα οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, προσπαθούσαν να τον απεγκλωβίσουν επί δύο ώρες.

Ο νεαρός τραγουδιστής είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις του πως είχε πάθος με τα γρήγορα αυτοκίνητα και την ταχύτητα, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο του είχε επιβληθεί πρόστιμο για παραβίαση του ωραρίου κυκλοφορίας και παραβίαση του κώδικα κυκλοφορίας. Είναι χαρακτηριστικό όπως προκύπτει και από τα πλάνα, ότι ο οδηγός δεν πρόλαβε καν να φρενάρει μπαίνοντας στη στροφή και πριν χάσει πλήρως τον έλεγχο του οχήματός του.

Από το βιντεοληπτικό υλικό που εξετάζουν οι Αρχές, φαίνεται ότι περνάει και ένα Audi R8 από το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο ράπερ. Το εν λόγω δεύτερο όχημα, καταγράφεται να σταματά την ώρα που ο Mad Clip χάνει τον έλεγχο.

Στόχος της Τροχαίας είναι να εντοπιστούν τυχόν αυτόπτες μάρτυρες αλλά και ο οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου για να διαπιστωθεί αν υπήρχε ή όχι τυχόν εμπλοκή του, αν επρόκειτο δηλαδή για “κόντρα” ή αν από μόνος του εντελώς ο τραγουδιστής είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε διαδοχικά σε κολόνα και σε δέντρο στην νησίδα. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η πρόσκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα να χρειαστούν τουλάχιστον δύο ώρες οι άντρες της Πυροσβεστικής για να μπορέσουν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αναζήτηση πληροφοριών για τροχαίο δυστύχημα

Η ανακοίνωση της Τροχαίας:

Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016.

Στο σημείο της πρόσκρουσης, φίλοι του Mad Clip αφήνουν ενθύμια αφιερωμένα στη μνήμη του. Τα πρώτα λεπτά του τροχαίου δυστυχήματος άλλωστε, ο Light έσπευσε στο σημείο, ενώ “λύγισε” μόλις αντίκρισε την άμορφη μάζα του αυτοκινήτου του Mad Clip και άρχισε να κλαίει. “Πάει, πάει”, ακούγεται να φωνάζει με λυγμούς στο συγκλονιστικό βίντεο, ενώ προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

Σημειώνεται πως ο διάσημος τραγουδιστής έχασε τη ζωή του στη Βουλιαγμένη, μετά από γάμο συνεργατών του, στον οποίο ήταν καλεσμένος.Στον γάμο ήταν, επίσης, και η Ελένη Φουρέιρα, μία από τις αγαπημένες φίλες και συνεργάτιδες του Mad Clip, με την οποία σημείωσαν τεράστια επιτυχία με το ντουέτο τους “Μπορεί”.

Άλλωστε, ο γαμπρός Γιώργος Μπενιουδάκης σκηνοθέτησε το video clip του ντουέτου τους, ενώ η σύζυγός του Λία Παπαδοπούλου είναι Pr Manager στη δισκογραφική εταιρεία που ανήκε ο καλλιτέχνης. Μάλιστα, οι δυο τους διασκέδασαν και τους καλεσμένους, τραγουδώντας μαζί την μεγάλη επιτυχία τους στο πάρτι του γάμου.

Οι αναρτήσεις της Φουρέιρα για τον Mad Clip

Απόλυτα συντετριμμένη, η γνωστή τραγουδίστρια ανήρτησε μια μαύρη εικόνα σε post και σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σε ένδειξη πένθους για τον αιφνίδιο χαμό του Mad Clip.

Η μεγάλη τους επιτυχία

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Mad Clip είχαν πρόσφατα κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι “Μπορεί”, το οποίο ακουγόταν παντού αυτό το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα