Μαζική συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις

Μαζική συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις
News 24/7

Μεγάλη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην πλατεία Συντάγματος, ενάντια στον νόμο της κυβέρνησης που αφορά τις διαδηλώσεις.

Στη συγκεντρωση που ξεκίνησε στις 20:00 στην πλατεία Συντάγματος, δίνει το “παρών” ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ η συμμετοχή είναι μαζική, με τους διαδηλωτές να ζητούν την απόσυρση του νομοσχεδιου περιορισμού των διαδηλώσεων.

Ο κύριος Κουτσούμπας, δήλωσε: “Σε αυτό το κατάπτυστο νομοσχέδιο δεν χωράνε βελτιώσεις ούτε διορθώσεις. Η μόνη λύση είναι να αποσυρθεί εδώ και τώρα αυτό το αντιδραστικό τερατούργημα. Σε κάθε περίπτωση, στους δρόμους του αγώνα θα κριθεί το δίκιο.”

Το νομοσχέδιο, το οποίο πρόκειται να έρθει προς ψήφιση στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα, διαμορφώνει ένα νέο νομοθετικό πλαίσιο για τις πορείες και τις διαδηλώσεις.

Χαρακτηριστικό είναι πως, χθες, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, εμφανίστηκε αμετακίνητος κατά την παρουσία του στην επιτροπή Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης στη Βουλή.

Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα παραμείνει στην πλατεία Συντάγματος, όπου πραγματοποιούνται ομιλίες ενάντια στο νομοθέτημα της κυβέρνησης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα