Μεθυσμένος οδηγός δάγκωσε αστυνομικό στον Πύργο

Μεθυσμένος οδηγός δάγκωσε αστυνομικό στον Πύργο

Απίστευτο περιστατικό στον Πύργο Ηλείας με μεθυσμένο οδηγό να δαγκώνει αστυνομικό που του έκανε έλεγχο

Ένα πραγματικά ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ελέγχου της τροχαίας, στον Πύργο, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr άνδρες της τροχαίας πραγματοποιούσαν ελέγχους για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης. Περίπου στις 3 τα ξημερώματα, στο τέλος της οδού Πατρών δύο αστυνομικοί σταμάτησαν έναν 58χρονο από τον Πύργο για έλεγχο. Ο οδηγός βρισκόταν σε εμφανή κατάσταση μέθης.

Το αλκοολόμετρο δεν διέψευσε τους δύο αστυνομικούς και θέλησαν να επιβεβαιώσουν το υψηλό ποσοστό που καταγράφτηκε με μια δεύτερη μέτρηση.

Ο οδηγός αρνήθηκε να υποβληθεί σε δεύτερο αλκοτέστ με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν και να τον προσαγάγουν στο Τμήμα Τροχαίας Πύργου. Εκεί ο οδηγός φέρεται να αντέδρασε έντονα, καθώς άρχισε να βρίζει τους αστυνομικούς και στη συνέχεια προσπάθησε να κλοτσήσει τον έναν από τους δύο.

Εκείνος τον απέφυγε, ενώ ο δεύτερος αστυνομικός προσπάθησε να συγκρατήσει τον οδηγό, που γύρισε και τον δάγκωσε, στο αριστερό χέρι, στο ύψος του αγκώνα.

Σημειώνεται, ότι το πρωί του Σαββάτου, ο δράστης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί για την υπόθεση τη Δευτέρα.

SHARE: