Μητροπολίτης Σερβίων – Κοζάνης: Ελάτε να κοινωνήσετε από την ίδια λαβίδα

Μητροπολίτης Σερβίων – Κοζάνης: Ελάτε να κοινωνήσετε από την ίδια λαβίδα
youtube

Στην Κοζάνη, μια περιοχή που βρίσκεται σε καραντίνα λόγω αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου, ο Μητροπολίτης κάλεσε τους πιστούς να κοινωνήσουν απο την ίδια λαβίδα γιατί "εκεί είναι το σώμα και το αίμα του Κυρίου".

Τι κι αν η Κοζάνη είναι σε 14ήμερο lockdown, τι κι αν ο Νίκος Χαρδαλιάς, που βρέθηκε το Σάββατο στην περιοχή χαρακτηρίζει την κατάσταση με τον κορονοϊό κρίσιμη, ο Μητροπολίτης Σερβίων- Κοζάνης Πάυλος, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, καλεί τους πιστούς να κοινωνήσουν από την ίδια λαβίδα.

Στο κήρυγμά του στην κυριακάτικη θεία λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Κοζάνης, ο Μητροπολίτης είπε οτι στην Ελλάδα υπάρχουν περισσότεροι πιστοί από όσοι σε άλλες χώρες, για αυτό έχουμε λιγότερους θανάτους από τον κορονοϊό.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

«Ελάτε να κοινωνήσετε από την ίδια λαβίδα, γιατί το πιστεύετε ότι εκεί είναι το σώμα και το αίμα του Κυρίου», ανέφερε ο Μητροπολίτης Παύλος, σύμφωνα με το kozanimedia.gr. ενώ ζήτησε από τους πιστούς προσευχές και λιτανείες εικόνων για να αντιμετωπιστεί ο κορoνοϊός.

Το σχετικό απόσπασμα από το 02:18:00.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα