Νέα φωτιά στο Πόρτο Γερμενό – Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Εύβοια – Ανησυχία για τους κεραυνούς

Νέα φωτιά στο Πόρτο Γερμενό – Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Εύβοια – Ανησυχία για τους κεραυνούς
Πυροσβεστικές δυνάμεις σε φωτιά - Φωτό αρχείου Eurokinissi

Η φωτιά στην Εύβοια ξέσπασε σε δασική έκταση ανάμεσα στους οικισμούς Κυπαρίσσι και Καμαρίτσα πιθανόν από κεραυνό, όπως πιθανόν από κεραυνό ξέσπασε νέα φωτιά και στο Πόρτο Γερμενό-Ανησυχία στην Πυροσβεστική από τους κεραυνούς

Νέα φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στο Πόρτο Γερμενό του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας πιθανόν και σε αυτή την περίπτωση από κεραυνό, τουλάχιστον σύμφωνα με αναφορές κατοίκων στην Πυροσβεστική. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 33 άντρες της Πυροσβεστικής με 15 οχήματα και ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιεί ένα ελικόπτερο.

Οι οικισμός και τα εξοχικά που βρίσκονται στην παραλία δεν κινδυνεύουν ενώ φαίνεται πως η φωτιά κινείται προς το βουνό. Μάλιστα, οι δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο ήδη μεταδίδουν αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία αντιμετώπισης του πύρινου μετώπου.

Την ίδια στιγμή οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα πιθανόν από κεραυνό, σε δασική έκταση ανάμεσα στους οικισμούς Κυπαρίσσι και Καμαρίτσα του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων Εύβοιας.

Οι οικισμοί δεν κινδύνευσαν και έγινε μεγάλη κινητοποίηση από την Πυροσβεστική, ωστόσο η αξιωματικοί του σώματος εκφράζουν την ανησυχία τους για το γεγονός ότι σήμερα υπάρχουν πολλοί κεραυνοί με τον κίνδυνο να προκληθούν και νέες πυρκαγιές.

Στην Εύβοια επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιεί ένα ελικόπτερο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα