Νέα μέτρα: Πού (δεν) θα μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι από Δευτέρα

Νέα μέτρα: Πού (δεν) θα μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι από Δευτέρα
Πολίτες με μάσκες εξέρχονται από το Μετρό στο Σύνταγμα. Eurokinissi

Νέα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός. Επεκτείνονται οι περιορισμοί εισόδου σε κλειστούς χώρους για τους ανεμβολίαστους. Πού θα μπορούν να μπουν από Δευτέρα και πού όχι

Νέα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας του νέου κορονοϊού ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, το βράδυ της Πέμπτης.

Μεταξύ αυτών, η επέκταση των περιορισμών εισόδου σε κλειστούς χώρους για τους ανεμβολίαστους, που ενώ αρχικά δημιούργησε απορίες, σχετικά με το τι ακριβώς ισχύει, ακολούθησε διευκρίνιση, με την οποία κατέστη σαφές σε ποιους χώρους μπορούν να εισέρχονται οι ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας. 

Έτσι από την Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου, όσοι δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, θα μπορούν να εισέρχονται σε αγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ, φούρνοι, ζαχαροπλαστεία κλπ), σε φαρμακεία, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στην εκπαίδευση, σε χώρους εργασίας και χώρους λατρείας, στο λιανεμπόριο, τα κομμωτήρια και τους ανοιχτούς χώρους εστίασης.

Μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης θα γίνεται πλέον η είσοδος σε κλειστούς χώρους εστίασης, θέατρα και κινηματογράφους, μουσεία και εκθεσιακούς χώρους, γυμναστήρια και γήπεδα.

 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα