Νέα Σμύρνη: Η στιγμή της εκτέλεσης σε καφετέρια – Βίντεο σοκ

Νέα Σμύρνη: Η στιγμή της εκτέλεσης σε καφετέρια – Βίντεο σοκ
Η στιγμή των πυροβολισμών στη Νέα Σμύρνη youtube

Σοκ προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ εκτέλεση σε μπαρ της Νέας Σμύρνης. Δύο άνδρες έπεσαν νεκροί από πυροβολισμούς, σε σοβαρή κατάσταση μια ακόμη κοπέλα. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Σκληρές εικόνες από τη στιγμή των πυροβολισμών στη Νέα Σμύρνη με θύματα δύο άνδρες έρχονται στη δημοσιότητα, όπως καταγράφονται σε βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Νεκροί κατέληξαν οι δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής 41 και 44 ετών αντίστοιχα που κάθονταν μαζί σε τραπέζι ενός μπαρ στη Νέα Σμύρνη, επί της οδού 25ης Μαρτίου 13, στην κεντρική πλατεία της περιοχής.

eurokinissi

Ένας άγνωστος δράστης που φορούσε μπλούζα με κουκούλα και χειρουργική μάσκα και κρυβόταν πίσω από μία πρασιά έξω από το μπαρ, ξαφνικά τράβηξε ένα όπλο, κινήθηκε γρήγορα προς το τραπέζι τους και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός τόσο στο κατάστημα όσο και στην γύρω περιοχή που ήταν γεμάτη κόσμο και περαστικούς και έτρεχαν να σωθούν.

Πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη eurokinissi

Ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε-έξι φορές με πιστόλι. Ο 41χρονος σωριάστηκε επί τόπου νεκρός με δύο σφαίρες στο κεφάλι, ενώ ο 44χρονος ομοεθνής του που καθόταν στο ίδιο τραπέζι μαζί του τραυματίστηκε στον θώρακα κοντά στην καρδιά, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και εκεί κατέληξε και εκείνος.

Από τις σφαίρες που έπεσαν «βροχή» τραυματίστηκε σοβαρά και μία 32χρονη η οποία επίσης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με σοβαρά τραύματα στα πόδια και στη σπονδυλική στήλη. Η κοπέλα ήταν άσχετη με τους άλλους δύο που κατέληξαν νεκροί και απλά είχε πάει από άλλη περιοχή στο συγκεκριμένο μπαρ και έπινε το ποτό της, σε άλλο τραπέζι του καταστήματος.

/ Eurokinissi

Ο δράστης εκμεταλλευόμενος τον πανικό κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας ανάμεσα στο πλήθος, ωστόσο κάμερες του καταστήματος έχουν καταγράψει τις κινήσεις του. Στο σημείο έχουν μεταβεί αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που λαμβάνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες.

Στην ευρύτερη περιοχή η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, με τα κίνητρα της επίθεσης να παραπέμπουν σε μαφιόζικου τύπου εκτέλεση και ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα