Νέα Σμύρνη: Πυροβολισμοί σε καφετέρια – Δύο νεκροί και μία σοβαρά τραυματίας

Νέα Σμύρνη: Πυροβολισμοί σε καφετέρια – Δύο νεκροί και μία σοβαρά τραυματίας
Πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Άνδρας με χειρουργική μάσκα, που κρυβόταν σε πρασιά, άνοιξε πυρ κατά καφετέριας στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Δύο άνδρες νεκροί και μία σοβαρά τραυματισμένη κοπέλα.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία, ισχυρές δυνάμεις της οποίας κλήθηκαν και έχουν αποκλείσει την πλατεία της Νέας Σμύρνης και την οδό 25ης Μαρτίου 13, ύστερα από επίθεση με πυροβολισμούς σε μπαρ που ήταν γεμάτο κόσμο όπως και η πλατεία, με αποτέλεσμα δύο άντρες να χάσουν την ζωή τους και μία κοπέλα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ένας άγνωστος δράστης που φορούσε χειρουργική μάσκα και κρυβόταν πίσω από μία πρασιά έξω από το μπαρ, ξαφνικά τράβηξε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί προς την πλευρά του μπαρ με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός τόσο στο κατάστημα όσο και στην γύρω περιοχή που ήταν γεμάτη κόσμο και περαστικούς και έτρεχαν να σωθούν.

Ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε-έξι φορές προς το κατάστημα με πιστόλι, με αποτέλεσμα να δεχτούν τα πυρά πελάτες του μπαρ. Πιο συγκεκριμένα, νεκρός με δύο σφαίρες στο κεφάλι έπεσε ένας άντρας αλβανικής καταγωγής, ενώ λίγο αργότερα κατέληξε άλλος ένας ακόμη ομοεθνής του, που καθόταν στο ίδιο τραπέζι με το θύμα.

Η κοπέλα που τραυματίστηκε επίσης σοβαρά, δέχτηκε σφαίρα στην κοιλιακή χώρα και καθόταν πιο δίπλα, ήταν παντελώς άσχετη με τους άλλους δύο και απλά είχε πάει από άλλη περιοχή στο συγκεκριμένο μπαρ και έπινε το ποτό της.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, ενώ στο σημείο δόθηκαν απλά Πρώτες Βοήθειες και σε έναν ακόμη άντρα που τραυματίστηκε πολύ ελαφρά όχι από πυροβολισμό.

Ο δράστης εκμεταλλευόμενος τον πανικό κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας ανάμεσα στο πλήθος, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερες του καταστήματος έχουν καταγράψει τις κινήσεις του. Στο σημείο έχουν μεταβεί αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που λαμβάνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες.

Στην ευρύτερη περιοχή η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, με τα κίνητρα της επίθεσης να παραπέμπουν σε μαφιόζικου τύπου εκτέλεση και ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα