Athens Pride Week 2021: Μεταφέρθηκε σε νέες ημερομηνίες – Πότε θα πραγματοποιηθεί

Athens Pride Week 2021: Μεταφέρθηκε σε νέες ημερομηνίες – Πότε θα πραγματοποιηθεί
Gay Pride στην Αθήνα, 2018. AP

Νέα ημερομηνία για το "Athens Pride Week 2021", με την ομάδα του Athens Pride να γνωστοποιεί τους λόγους της αλλαγής και τις ημέρες κατά τις οποίες θα διεξαχθεί.

Την αλλαγή ημερομηνίας του “Athens Pride Week 2021” που ήταν προγραμματισμένο για το διάστημα 4-11 Ιουνίου ανακοίνωσε η ομάδα του Athens Pride.

Για λόγους δημόσιας υγείας, “με αίσθημα ευθύνης, λαμβάνοντας υπόψη τα νέα έκτακτα μέτρα προστασίας”, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, το Athens Pride μεταφέρθηκε για τον Ιούλιο και συγκεκριμένα για την εβδομάδα 18-25 Ιουλίου.

Αναλυτικά:

Λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες της πρόσφατης Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Κ.Υ.Α.), σχετικά με τα νέα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την αναστολή των εκδηλώσεων του Athens Pride Week, που ήταν προγραμματισμένες για τις ημερομηνίες 4-11 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο αυτών των νέων μέτρων, και με αίσθημα ευθύνης, δεν είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε το πρόγραμμα στο σύνολό του, όπως το είχαμε σχεδιάσει. Εάν προχωρούσαμε στην πραγματοποίησή του θα σήμαινε τον σημαντικό περιορισμό της συμμετοχής του κόσμου και των δράσεων και το αποτέλεσμα δεν θα ανταποκρινόταν στη δουλειά των ατόμων που συνεργαζόμαστε.

Προκειμένου, λοιπόν, να διασφαλίσουμε την πραγματοποίηση όλων των δράσεων που έχουν προετοιμαστεί με το μέγιστο ποιοτικό αποτέλεσμα, αλλά και τη μεγαλύτερη δυνατή και ασφαλή συμμετοχή του κόσμου στο Athens Pride Week, αποφασίσαμε αυτό να μεταφερθεί 18 με 25 Ιουλίου – και πάλι με τις περισσότερες δράσεις να πραγματοποιούνται στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα