Νέο βίντεο από τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη – Πώς ξεκίνησε η επίθεση

Νέο βίντεο από τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη – Πώς ξεκίνησε η επίθεση

Καρέ-καρέ η στιγμή της επίθεσης των δύο ανηλίκων στον σταθμάρχη στον σταθμό της Ομόνοιας. Προηγήθηκε λογομαχία, ενώ του πέταξαν και ένα κουτάκι αναψυκτικού.

Νέο βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη από δύο ανήλικα αδέρφια στον σταθμό της Ομόνοιας είδε το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο αυτό αποκαλύπτει καρέ-καρέ όλο το χρονικό της επίθεσης, από τη στιγμή που τα τρία άτομα αποβιβάζονται από τον συρμό μέχρι την επίθεση και τα ανηλεή χτυπήματα του 15χρονου και του 17χρονου στον σταθμάρχη που έχει σωριαστεί στο έδαφος. Τα δύο αδέρφια και ο σταθμάρχης εμφανίζονται αρχικά να λογομαχούν, ενώ ο ένας εκ των δύο ανηλίκων αρχικά βλέπει εκσφενδονίζει με μανία ένα κουτάκι από αναψυκτικό προς το θύμα, το οποίο κατάφερε να το αποφύγει, ενώ στη συνέχεια δέχεται το πρώτο χτύπημα στο πρόσωπο.

Ακολούθως, ο σταθμάρχης φαίνεται από τις κάμερες ασφαλείας του σταθμού να ακολουθεί τους δύο ανήλικους που αρχικά κατευθύνονται προς άλλη κατεύθυνση από αυτή που τελικά διέφυγαν και σε εκείνο το σημείο ήταν που τα δύο αδέρφια άρχισαν να το χτυπούν με μανία.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα