Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη
Η μητέρα της δολοφονημένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη Eurokinissi

Λίγο μετά την κατάθεση της για τη δολοφονία της κόρης της στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε αφού ένοιωσε έντονη αδιαθεσία λόγω της συναισθηματικής φόρτισης, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, λίγο μετά την κατάθεσή της για τη δολοφονία της κόρης τηςενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα αισθάνθηκε δυσφορία λόγω της συναισθηματικής φόρτισης κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της και οι δικοί της άνθρωποι κάλεσαν ασθενοφόρο.

Σημειώνεται ότι προηγουμένως σε έντονη συναισθηματική φόρτιση η γυναίκα μίλησε στην κατάθεσή της για την αδικοχαμένη κόρη της. 

«Ήταν ότι πιο όμορφο είχα στη ζωή μου» ανέφερε η κ. Αρμουτίδου και ολοκληρώνοντας την κατάθεση της εξαπέλυσε κατηγορίες σε βάρος των συγγενών των κατηγορουμένων βάζοντας τους στο κάδρο των ευθυνών.

Η γυναίκα κατέθεσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, υποστηρίζοντας πως οι κατηγορούμενοι «ξεγέλασαν το παιδί μου και το οδήγησαν στο άνδρο της ακολασίας». Δήλωσε σίγουρη ότι η Ελένη Τοπαλούδη ήταν θύμα ενέδρας, λέγοντας: «Αυτά τα κοπρόσκυλα! Τα καρκινώματα. Τι θα απολογηθούν στο Θεό και στην κοινωνία (…) Αν ήμουν στη θέση τους θα είχα αυτοκτονήσει. Έφαγαν το παιδί μου τα τέρατα, οι δολοφόνοι που κάθονται χωρίς ντροπή ούτε ψυχή έχουν ούτε καρδιά. Είναι γεννημένη τέρατα. Αν ήταν στη ζούγκλα η Ελένη θα γλίτωνε. Την πέταξαν σαν μπάζο, σαν σακίδιο».  

Η Μάγδα Φύσσα στο πλευρό της μητέρας της Ελένης

Στο πλευρό της μητέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας βρέθηκε και η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του Παύλου Φύσσα που δολοφονήθηκε από τον Γιώργο Ρουπακιά.

Η Μάγδα Φύσσα που έχει βιώσει την ίδια οδύνη του να χάνεις τόσο άδικα το παιδί σου, απέδειξε εμπράκτως για ακόμη μια φορά πως πρεσβεύει με κάθε τρόπο το πιο ατόφιο πρόσωπο της ουσιαστικής αλληλεγγύης. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα