Σύλλογος Γονέων 6ου δημοτικού Δάφνης: Συμφωνούμε με την αφαίρεση σημαίας απ’ τον Αμίρ

Σύλλογος Γονέων 6ου δημοτικού Δάφνης: Συμφωνούμε με την αφαίρεση σημαίας απ’ τον Αμίρ
Στιγμιότυπα απο την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην περιοχή του Υμηττού. Στην παρέλαση έλαβε μέρος με το 6ο δημοτικό Δάφνης ο Αμίρ από το Αφγανιστάν. (EUROKINISSI/Σωτήρης Δημητρόπουλος) eurokinissi

Ανακοίνωση στον απόηχο των αντιδράσεων για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου - Συμφωνούν με τον χειρισμό του Διευθυντή αλλά λένε πως στηρίζουν "όλα τα παιδιά"

Με μια ανακοίνωση που φάσκει και αντιφάσκει παίρνει θέση ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 6ου δημοτικού σχολείου Δάφνης, το οποίο αποφάσισε να δώσει την πινακίδα αντί της σημαίας, όπως είχε προκύψει απ’ την κλήρωση, στον μικρό Αμίρ απ’ το Αφγανιστάν, που φοιτεί στο σχολείο.

Σε σχετική ανακοίνωσή του το ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, αναφέρει ότι εκφράζει τη στήριξή του στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου για τον τρόπο που το χειρίστηκε ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων, και συγχρόνως ότι «εξακολουθεί να στηρίζει ΟΛΑ τα παιδιά του σχολείου χωρίς διακρίσεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει στο σχολείο μας με την επιλογή σημαιοφόρου εκφράζουμε την στήριξή μας στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου για τον τρόπο που το χειρίστηκε ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων.

Το σχολείο μας ήταν, είναι και θα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά και όλα τα παιδιά του κόσμου που φοιτούν σε αυτό, χωρίς διακρίσεις, τόσο για εμάς τους γονείς όσο και για ολόκληρη την σχολική μας κοινότητα.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας τόσο στον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας, όσο και στον Διευθυντή του σχολείου, ο οποίος με το ήθος και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει, χειρίστηκε το ευαίσθητο αυτό θέμα.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης εξακολουθεί να στηρίζει ΟΛΑ τα παιδιά του σχολείου χωρίς διακρίσεις.

Το Δ.Σ.»

Υπενθυμίζεται ότι για το θέμα έχει ζητήσει προκαταρκτική εξέταση το υπουργείο Παιδείας προκειμένου να δοθούν απαντήσεις για την επιλογή του σχολείου να μην υλοποιήσει το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα