Οικογένεια Φύτρου: “Σεβαστείτε τον πόνο μας”

Οικογένεια Φύτρου: “Σεβαστείτε τον πόνο μας”
Λουλούδι στο σημείο που βρέθηκαν σωροί στο Μάτι Eurokinissi

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της 13χρονης Εβίτας, του 11χρονου Ανδρέα και του πατέρα τους Γρηγόρη που πέθαναν στην πυρκαγιά στο Μάτι της Αττικής - Η οικογένεια δεν επιθυμεί την παρουσία ΜΜΕ.

Το τελευταίο αντίο στη 13χρονη Εβίτα, τον μικρό Ανδρέα και τον πατέρα τους Γρηγόρη, που έχασαν τη ζωή τους στη φωτιά στο Μάτι, θα πει την Κυριακή η οικογένεια, από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Κρυονερίου.

Η οικογένεια, με ανακοίνωσή της προς τα Μέσα Ενημέρωσης ζητά να μην παραστεί κανένα μέσο ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της κηδείας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 29.7.2018 στις 11.30 θα πούμε το τελευταίο αντίο στους πολυαγαπημένους μας, Γρηγόρη, Εβίτα Φύτρου & Ανδρέα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Κρυονερίου, τραγικά θύματα στο Μάτι Αττικής. Η οικογένεια των εκλιπόντων δεν επιθυμεί καμία παρουσία με οποιονδήποτε τρόπο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε όλη την διάρκεια του τελευταίου αποχαιρετισμού των οικείων της.

Ζητάμε να σεβαστείτε την επιθυμία της μητέρας των εκλιπόντων Βαρβάρας Βουκάκη Φύτρου, άλλως επιφυλάσσετε κάθε νόμιμου δικαιώματός της, στην περίπτωση αδιαφορίας σας στην επιθυμία της.

Εκ μέρους της οικογένειας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα