ΟΣΕ - Προαστιακός: Αναστέλλεται απεργία - Κανονικά τα δρομολόγια σήμερα και αύριο

Προαστιακός
Προαστιακός EUROKINISSI

Κανονικά θα λειτουργήσουν σήμερα και αύριο όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς το δικαστήριο έκρινε παράνομη την απεργία που είχαν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι.

Κανονικά θα εκτελούνται σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη τα δρομολόγια στα τραίνα, συμπεριλαμβανομένου του Προαστιακού και των τουριστικών διαδρομών, κατόπιν της απόφασης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, για αναστολή της διήμερης απεργίας τους, καθώς κρίθηκε παράνομη.

Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών για αναστολή των κινητοποιήσεων

«Μετά την απόφαση του Δικαστηρίου που προσέφυγαν οι Διοικήσεις ΕΕΣΣΤΥ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ που έκρινε τις απεργίες παράνομες, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε την ΑΝΑΣΤΟΛΗ των στάσεων εργασίας και της 24ωρης απεργίας που είχαν προκηρυχθεί για την Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2019 και την Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2019 αντίστοιχα, του προσωπικού που απασχολείται στον Ο.Σ.Ε. Α.Ε., την Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε., την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., την ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. και τη ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. σε ολόκληρο το δίκτυο.

Παραμένουμε πιστοί στο διεκδικητικό μας πλαίσιο για ΣΣΕ και θα οργανώσουμε ξανά τις κινητοποιήσεις μας και με νέες αποφάσεις θα τις ανακοινώσουμε.

Καλούμε τα σωματεία και τους εργαζόμενους σε ετοιμότητα και μαζί θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε τόσο για υπογραφή ΣΣΕ όσο και για όποια νομοσχέδια κατατίθενται και καταπατούν τα εργασιακά μας δικαιώματα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναστολή της απεργίας για Τρίτη και Τετάρτη

SHARE: